AU NIŠ
Korpa

Artelac splash MDO kapi za oči 10ml

Artelac Splash Mdo Za Oci 10Ml
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Artelac splash MDO kapi za oči 10ml

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

Artelac Splash MDO je proizvod za umirivanje i hidrataciju suvih očiju izazvanim faktorima sredine. Ovaj proizvod osvežava i smiruje suve oči i umiruje simptome kao što su iritacija, umor, suvoća ili čak prekomerno suzenje očiju. Inovativni multidozni sistem bez konzervanasa obezbeđuje rastvor bez konzervansa u boci koja sadrži više doza. Artelac Splash MDO pruža prirodnu svežinu i momentalnu hidrataciju kod osoba koje rade ili borave u uslovima koji nepovoljno utiču na oči.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 10882