AU NIŠ
Korpa

Candberrol lozenge a60

Candberrol 60 Lozengi
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Candberrol lozenge a60

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

Candberrol lozenge su efikasne za tretman oralne kandidijaze. Candberrol sprečava patogenost gljivice Candida, odnosno sprečava prelazak iz nepatogene u patogenu formu kandide. Povećava osetljivost na antimikotike jer smanjuje stvaranje biofilma čime se povećava osetljivost kandide na antimikotike i omogućava veću efikasnost terapije za oralnu kandidijazu. Održava normalnu imunolosku odbranu jer ne remeti balans mikroflore u usnoj duplji.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 18432