AU NIŠ
Korpa

Cimet jabukovo sirće tablete a30

Cimet Jabukovo Sirce Vitalon
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Cimet jabukovo sirće tablete a30

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

Vitalon CIMET+JABUKOVO SIRCE je dijetetski suplement koji sadrži kombinaciju biološki aktivnih jedinjenja i preporučuje se da: - spreči nastanak dijabetesa; - stabilizuje šećer u krvi; - smanji nivo glukoze; - sagoreva masne naslage; - snižava holesterol; - povoljno deluje kod tretmana mršavljenja. Cimet pomaže boljem iskorišćenju insulina. Ustanovljeno je da poboljšava glukozni metabolizam te se vrlo često koristi kod prevencije dijabetesa tipa 2. Tradicionalno se koristi za rugulisanje telesne težine. Jabukovo sirće stimuliše metabolisanje masti, smanjuje nivo holesterola i triglicerida u krvi. Učestvuje u smanjivanju nivoa šećara u krvi i glikemijskog indeksa posle jela. Tradicionalno se koristi za regulisanje telesne težine.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 7543