AU NIŠ
Korpa

Corega bio formula tablete a30

Corega Bio Formula Tbl A30
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Corega bio formula tablete a30

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

Corega Bio Formula tablete za čišćenje zubnih proteza deluju u 3 minuta i odstranjuju 99,9 % bakterija koje izazivaju loš zadah. Uklanjaju plak i tvrdokorne naslageTablete za čišćenje zubnih proteza Corega Bio Formula redovnim korišcenjem dva puta dnevno, plak i naslage rastapaju i uklanjaju hidrodinamično i delotvorno.

Corega tablete za čišćenje imaju antibakterijsko i dezinfekujuce delovanje koje pomaže sprečavanju iritacija nastalih zbog plaka i zubnog kamenca.

Neabrazivna formulacija Corega tableta za čišćenje proteza nežno čisti i ne oštećuje zubne proteze.

MEDICINSKO SREDSTVO

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 2138