AU NIŠ
Korpa

Delta Form L2 pelene a20

Delta L2 Pelene Noćne A20
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Delta Form L2 pelene a20

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

Delta je odabrana, usmerena linija proizvoda kreirana da pruži diskretnu sigurnost i komfor za ljude koji pate od umerenog ili težeg oblika nevoljnog mokrenja i/ili stlolice. (inkontinencije). Delta se sastoji od Delta-Form pelena i Delta-San uložaka, oba raspoloživa u širokom asortimanu veličina i nivoa apsorpcije. Pelene i ulošci imaju spoljašnji sloj nalik tekstilu i paropropusna, netkana bočna krilca.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 8982