AU NIŠ
Korpa

Eva intima baking soda douche 147ml

Eva Intima Baking Soda 147Ml
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Eva intima baking soda douche 147ml

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

Eva Intima SODA BAKING DOUCHE je nežno rešenje za čišćenje vagine i efikasno rastvaranje i uklanjanje fizioloških ili abnormalnih hipersekrecija, posebno proteinske prirode, koje se akumuliraju u njoj. Pruža efikasnu pomoć za pravilnu terapijsku primenu topikalnih preparata u slučajevima gljivičnog vaginitisa, koji je praćen hipersekrecijom, jer odmah čisti vaginalnu sluzokožu ostavljajuć i čistu površinu za efikasno delovanje sledećeg intravaginalni tretmana. Likvidifikuje i efikasno uklanja guste proteinske hipersekrecije, doprinoseći uspešnoj primeni drugih lokalnih terapija za lečenje gljivičnog vaginitisa. Nežno čisti vaginalnu sluzokožu bez rizika od unošenja patogenih mikroorganizama, sekreta i stranih tela u grlić materice i matericu. Posebno dizajnirana mlaznica uređaja i mekana providna boca obezbeđuju laku primenu bez trauma.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 16839