AU NIŠ
Korpa

Parafinska gaza 10x10cm a1

Gaza Parafin 10X10Cm Grassolind
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Parafinska gaza 10x10cm a1

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

Gaza parafin Grassolind 10x10cm

Vazelinska neljepljiva kontaktna mrežica. Svojstva: Vazelinska neljepljiva kontaktna mrežica, izrađena od retko tkanog pamučnog materijala, koja prenosi vazduh i izlučevine rane. Impregnirana je neutralnim mastima koje se ne ispiraju čak ni izrazito jakim izlučivanjem iz rana. Sprečava direktan kontakt s upijajućim sekundarnim slojem i prema potrebi se može smanjiti na odgovarajuće veličine. Čak i nakon duže upotrebe, ne izaziva reakcije ili alergije. Neutralna mast na kontaktnoj mrežici sadrži beli vazelin, diglicerolester mono- i dikarboksilne kiseline, sintetički vosak.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 2281