AU NIŠ
Korpa

Glutation kapsule a30

Glutation Cps A30
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Glutation kapsule a30

Glutation je dijetetski suplement namenjen pravilnom funkcionisanju svih ćelija. Predstavlja najvažniji intraćelijski protektor i antioksidans.

Prirodno se nalazi u našem organizmu, a najviše ga ima u jetri i plućima. Odgovoran je za brzu eliminaciju ćelijskih toksina, za buđenje T limfocita i podizanje imunog odgovora, štiti DNK od nastanka mutacija, učestvuje u proizvodnji energije i omogućava nesmetano obavljanje svih ćelijskih funkcija. Sa godinama, njegova prirodna sinteza opada i postajemo podložniji različitim hroničnim i infektivnim bolestima. Preko 70 bolesti današnjice je povezano sa niskim glutationom u krvi. Glutation kapsule utiču na imuni sistem tako što povećavaju broj i aktivnost T limfocita i NK ćelija omogućavajući organizmu da se brže oporavi od infekcija. Posebno je značajno uzimati ga u akutnoj fazi i tokom oporavka od virusnih infekcija. Glutation je, takođe, najvažniji detoksifikator organizma, učestvuje u eliminaciji toksina, zagađivača, pesticida, lekova, karcinogena i svih onih štetnih materija koje dospevaju u organizam putem digestivnog ili respiratornog trakta. Jedina supstanca koja deluje na obe faze detoksikacije u jetri.

Indikacije za primenu Glutationa: Kod svih virusnih infekcija - ubrzava eliminaciju virusa i podstiče telo na brži oporavakPlućne infekcije - upale pluća, bronhitisi, astmaSva oboljenja jetre - masna jetra, hepatitisi, ciroze, preopterećenost lekovimaInsulinska rezistencija, dijabetes i njegove komplikacije - svi dijabetičari imaju niske nivoe glutationa u organizmuKardiovaskularne bolesti - glutation sprečava razvoj aterosklerozeStresna stanja i hroničan umor - glutation daje energiju nepohodnu za dnevno funkcionisanje, eliminiše umor, malaksalost i pruža bolju toleranciju na stresna stanja.Način primene:Jedna kapsula dnevno, pre obroka, uz čašu vode.

Sastav:Jedna kapsula sadrži 250 mg visoko oralno-bioraspoloživog glutationa.

Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
4.852,80 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 16550