AU NIŠ
Korpa

Hemodrops plus kapi za oči i po 10ml

Hemodrops Plus Kapi Za Oči I Po 10Ml
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Hemodrops plus kapi za oči i po 10ml

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

Hemodrops plus se koristi u terapiji suvog oka za privremeno olakšanje od peckanja i iritacije izazvanih suvoćom oka. HEMODROPS plus se može koristiti prema potrebi tokom celog dana. Može se koristiti kao terapija suvog oka nastalog usled nošenja kontaktnih sočiva tako što se kapi ukapaju pre stavljanja i nakon skidanja kontaktnih sočiva. Kod dece mlađe od 2 godine maksimalno se može primeniti 6 kapi tokom 24h. Kod dece starije od 2 godine i odraslih osoba maksimalno se mogu primeniti 32 kapi tokom 24h.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 16514