AU NIŠ
Korpa

Hexatiab activ gel 25ml

Hexatiab Activ Gel 25Ml
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Hexatiab activ gel 25ml

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

Hexatiab active gel - preparat za lečenje i regeneraciju intimnih delova je medicinski proizvod za lokalnu primenu koji stvara zaštitnu barijeru. Sastojci preparata potpomažu proces lečenja bolesnih promena intimnih delova baterijskog, gljivičnog ili virusnog porekla i ublažavaju nadraženost, peckanje i svrab intimne regije, dakle vanjskih muških i ženskih polnih organa, okoline međice i anusa.Hexatiab active gel je inovativan preparat za lečenje i regeneraciju intimnih delova koji ima za cilj da olakša simptome baterijskih, gljivičnih ili virusnih infekcija intimne regije kod muškaraca i žena. Ovaj medicinski proizvod za lokalnu primenu ima sastojke koji pomažu u ublažavanju svraba, peckanja i nadraženosti u intimnoj regiji, pružajući olakšanje i brži oporavak.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 1007