AU NIŠ
Korpa

Hylo-care kapi za oči 10ml

Hylo-Care Kapi Za Oči 10Ml
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Hylo-care kapi za oči 10ml

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

Hylo-care je sterilni rastvor bez konzervansa i fosfata. Da bi spoljašnja tkiva-konjuktiva i rožnjača ostale zdrave, neophodno je da stalno budu vlažne. Samo tako oči mogu ispravno da funkcionišu i da se izbegnu tegobe. Ukoliko boravite u suvoj ili klimatizovanoj sredini, ukoliko ste izloženi uticaju vetra, sunca ili na kraju dugog radnog dana vaše oči če vas peči, svrbeti, biće umorne i suve a to može da bude znak da lubrikacija vaših očiju nije dovoljna. U tom slučaju svojim očima treba da obezbedite intenzivnu vlažnost tako što čete naneti HYLO-CARE i tako obnoviti prirodnu ravnotežu vlage oka.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 1084