AU NIŠ
Korpa

Hylo-dual kapi za oči 10ml

Hylo-Dual Kapi Za Oči 10Ml
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Hylo-dual kapi za oči 10ml

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

HYLO-DUAL je sterilan rastvor za oči bez konzervanasa. Rastvor sadrži 0,5 mg/ml natrijum-hijaluronata, 20 mg/ml ektoina, boratni pufer i vodu. Nalazi se u specijalno patentiranoj komod (COMOD) bočici koja omogućava da rastvor bude sterilan 6 meseci nakon otvaranja I precizno doziranje u kapima. (300 kapi u bočici) Uzajamno delovanje natrijum-hijaluronata i ektoina pruža intenzivno dugotrajno podmazivanje površine oka i štiti od isparavanja suza. HYLO-DUAL ublažava tipične simptome svraba i peckanja koji se javljaju kao zapaljenske reakcije na iritaciju čiji se okidač nalazi u okruženju i kao alergijske reakcije.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 4630