AU NIŠ
Korpa

HEMOFARM 3

Brend: HEMOFARM 3
ALPHALIPOIN FORTE kapsule su dodatak ishrani koji sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, supstancu sa snažnim antioksidantnim dejstvom. Alfa-lipoinska kiselina ima sposobnost da neutralizuje slobodne radikale i štiti ćelije od njihovog štetnog delovanja. Područje primene Alphalipoin forte se upotrebljava ..
1.094,40 RSD
Brend: HEMOFARM 3
Bulacol 250 svojom aktivnošću doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta odnosno ublažava intenzitet i trajanje stomačnih tegoba kao što su dijareja, nadutost, mučnina, bol u stomaku...
172,80 RSD
Brend: HEMOFARM 3
Bulacol 500 svojom aktivnošću doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta odnosno ublažava intenzitet i trajanje stomačnih tegoba kao što su dijareja, nadutost, mučnina, bol u stomaku...
194,40 RSD
Brend: HEMOFARM 3
COLOPUR PRAŠAK 60G 4 kesiceColopur je prašak za oralnu primenu za efikasno čišćenje creva pre endoskopskog pregleda ili u drugim kliničkim stanjima kada je neophodno potpuno pražnjenje creva.4 kesice za pripremu i čišćenje pre operativnih i endoskopskih procedura, prijatnog ukusa...
1.065,60 RSD
Brend: HEMOFARM 3
Eunova duo protect 1000 D3+K2 koristi se za prevenciju osteoporoze i jačanje imuniteta. Način primene:Jedna tableta dnevno, posle obrokaSastav:Vitamin D3 25 µg (1000ij)Vitamin K2 80 µgPakovanje: 30 kapsula..
1.360,80 RSD
Brend: HEMOFARM 3
Imunocink za decu je optimalna kombinacija vitamina C i cinka, koja pomaže jačanju odbrambenih snaga dečijeg organizma. Cink je značajan za pravilno funkcionisanje nervnog i imunog sistema, a vitamin C snažnim antioksidativnim delovanjem neutralizuje štetna dejstva slobodnih radikala..
720,00 RSD
Brend: HEMOFARM 3
Imunocink za odrasle se preporučuje kao svakodnevni dodatak ishrani za očuvanje odbrambenih sposobnosti organizma, kao i kod povećanih potreba za cinkom i vitaminom C...
1.036,80 RSD
Brend: HEMOFARM 3
Laxomucil Forte je biljni preparat, dodatak ishrani, koji sadrži optimalnu kombinaciju dijetetskih vlakana i ekstrakta lista sene sa blagotvornim dejstvom na digestivni trakt. Laxomucil Forte se preporučuje kod usporene peristaltike i otežanog pražnjenja creva usled:– Nedovoljnog konzumiranja sv..
648,00 RSD
Brend: HEMOFARM 3
LAXOMUCIL sardži prah semene opne azijske bokvice (Plantago ovata). Preporučuje se kod usporene peristaltike i orežanog pražnjenja creva usled neadekvatne ili redukovane ishrane, nedovoljnog kretanja, psihičke napetosti, postojanja fiziološke atonije creva u poznijim godinama života. U slučaju pos..
1.008,00 RSD
Brend: HEMOFARM 3
Makrogolaxan podstiče prirodnu peristaltiku i koristi se u tretmanu hronične opstipacije. Zahvaljujući prisustvu soli natrijuma i kalijuma u preparatu, u crevima ne dolazi do narušavanja ravnoteže elektrolita...
1.584,00 RSD
Brend: HEMOFARM 3
Mega Ginko je dijetetski proizvod koji sadrži korisne sastojke lista biljke Ginkgo Biloba, zbog cega se preporučuje za bolju cirkulaciju i zdrave krvne sudove. Savetuje se kod raznih poremećaja periferne cirkulacije, koji za posledicu imaju zujanje u ušima, vrtoglavicu, glavobolju, hladnoću u rukam..
720,00 RSD
Brend: HEMOFARM 3
Probiokid immuno D3 je dodatak ishrani sa vitaminom D3 i mešavinom korisnih probiotiskih bakterija mlečno - kiselinskog vrenja. Pomaže uspostavljanju i održavanju prirodnog balansa crevne mikroflore i doprinosi jačanju prirodnih odrambenih sposobnosti organizma. Preporučuje se preventivno svakom de..
864,00 RSD
Brend: HEMOFARM 3
Probiotic forte se preporučuje odraslima i deci u situacijama kada je potrebno obnoviti crevnu floru koja je već narušena unošenjem nekih patogenih virusa i bakterija, usled promenjene ili nepravilne ishrane, neadekvatnog kvaliteta vode za piće, privremene promene mesta boravka ili klimatskih uslova..
792,00 RSD
Brend: HEMOFARM 3
Probiotic se preporučuje odraslima i deci, posebno kada postoji rizik od narušavanja crevne flore ili u situacijama kada je potrebno obnoviti već narušenu crevnu floru usled delovanja različitih unutrašnjih ili spoljnih faktora kao što su višak želudačne kiseline, žučne soli, promenjena ili nepravil..
604,80 RSD
Brend: HEMOFARM 3
Urobitrat čaj kao dodatak ishrani se može upotrebljavati svakodnevno, radi pospešivanja izlučivanja tečnosti iz organizma, čime se eliminišu štetni produkti metabolizma i ispiraju mokraćni putevi. Posebno se preporučuje osobama sklonim čestim infekcijama mokraćnih puteva i kod sklonosti ka taloženj..
712,80 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 19 (2 strana)