AU NIŠ
Korpa

MaxMedica Fertil Max gel 6x5ml

Max Med. Fertil Max Gel 6X5Ml
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
MaxMedica Fertil Max gel 6x5ml

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

Fertil Max gel je medicinsko sredstvo formulisano na bazi hijaluronske kiseline, mlečne kiseline, mineralnih soli, kreatina, karnitina i inozitola, sastojaka koji sinergističkim delovanjem: - Stvaraju optimalnu sredinu za spermatozoide - Pomažu da se održi pH vrednost pogodna za prirodno začeće - Omogućavaju da se postigne osmolalnost kompatibilna sa semenom tečnošću.Fertil Max gel se koristi kao vaginalni lubrikant kada postoji želja za začećem. Zahvaljujući svom kompleksnom sastavu stvara pogodno okruženje za spermatozoide, utiče na produkciju cervikalne sluzi i očuvanje njene fiziološke pH i daje energiju za pokretljivost spermatozoida.Pre upotrebe detaljno pročitati uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 7452