AU NIŠ
Korpa

Multi-gyn femi wash 100ml

Multi-Gyn Femi Wash 100Ml
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Multi-gyn femi wash 100ml

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

Multi-Gyn Femi Wash je namenjena za blagu svakodnevnu intimnu higijenu bez sapuna. - Uravnotežen pH, ne sadrži iritirajuće materije poput konzervansa i parfema. - Nežan je i ne nadražuje, čak ni najosetljiviju nežnu kožu. - Sadrži prirodne komponente za regeneraciju kože koje štite i održavaju zdravlje tkiva, kao i mlečnu kiselinu. Upotrebom Multi-Gyn FemiWash-a stimuliše se rast laktobacila i poboljšava vaginalna flora.

Medicinsko sredstvo

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 8469