AU NIŠ
Korpa

Nasaleze sprej cold & flu blocker 800mg/200doza

Nasaleze Sprej Cold & Flu Blocker
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Nasaleze sprej cold & flu blocker 800mg/200doza

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

Nasaleze Cold & Flu Blocker formira zaštitni film na sluzokoži nosa koji hvata i deaktivira bakterije i viruse iz vazduha. Na taj način sprečava nastanak bolesti ili značajno smanjuje njeno trajanje i simptome ukoliko je do infekcije već došlo.Ovaj nazalni sprej bez lekova je 100% prirodan proizvod koji deluje brzo i efikasno. Formiranjem zaštitnog filma na sluzokoži nosa, Nasaleze Cold & Flu Blocker sprečava da bakterije i virusi prođu do disajnih puteva i time izazovu prve simptome prehlade i gripa.

MEDICINSKO SREDSTVO

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 15887