AU NIŠ
Korpa

NiSol kapi za nos u spreju 30mL

Nisol Kapi Za Nos U Spreju 30Ml
Nisol Kapi Za Nos U Spreju 30Ml
SUPER CENA
Nisol Kapi Za Nos U Spreju 30Ml
Nisol Kapi Za Nos U Spreju 30Ml
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
NiSol kapi za nos u spreju 30mL

NiSol je hipertonični rastvor morske soli u spreju. Putem prirodnog mehanizma-osmoze natrijum-hlorid u kontaktu sa sluzokožom nosa,,izvlači” vodeni sadržaj iz ćelija i razređuje gustu, viskoznu sluz koja se nagomilava. Na taj način Nisol smanjuje otok sluzokože nosa, pospešuje eliminaciju sekreta i olakšava disanje. Takođe, Nisol čisti nosnu šuljinu, tako što ispira sluzokožu nosa, vraća joj prirodnu vlažnost i sposobnost normalne produkcije sluzi koja štiti od isušivanja, mehaničkih nadražaja (dim, prašina), infektivnih agenasa i alergena.

Nisol je prirodno sredstvo za otpušavanje nosa, koje ne oštećuje sluzokožu nosa i brzo ublažava simptome zapušenog nosa, bez neželjenih efekata. Koristi se u stanjima kada je je otežana normalna fiziološka funkcija sluzokože nosa: prehlada, grip, hronični sinuzitis, alergijski rinitis itd. Nisol se takođe može koristiti i za ublažavanje posledica dugotrajne primene kapi za nos sa vazokonstriktornim dejstvom.

Nisol je namenjen odraslima i deci.

Nisol se preporučuje: - kod zapušenog nosa, - kod čestih infekcija nosne sluzokože, - kod akutnog zapaljenja sluzokože nosa (virusne infekcije, prehlada, kijavica, alergijski rinitis), - kod upale sinusa, - za ublažavanje posledica dugotrajne upotrebe kapi za nos koje sadrže vazokonstriktore.

Preporučena doza za odrasle i decu stariju od 2 godine: više puta u toku dana ubrizgati po 1-2 doze rastvora u svaku nozdrvu. Odojčad i deca do 2 godine starosti: 3 puta dnevno ubrizgati po jednu dozu rastvora u svaku nozdrvu.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
189,99 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 1278