AU NIŠ
Korpa

Normocolon tablete a30

Normocolon Tbl A30
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Normocolon tablete a30

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

NORMOCOLON TBL A 30 Normocolon je medicinsko sredstvo namenjeno za terapiju sindroma iritabilnog kolona (IBS) koji se karakteriše bolom, nadimanjem i osećajem neprijatnosti u stomaku, koji može biti udružen sa promenom izgleda stolice i neregularnim pražnjenjem creva (konstipacija, dijareja ili smenjivanje oba). Sinergističkim delovanjem različitih aktivnih supstanci, Normocolon ublažava simptome sindroma nervoznog creva. Doziranje i upotreba Preporučuje se jedna tableta dva puta dnevno – između ili pre obroka. U slučaju akutnog bola doza može biti udvostručena. Trajanje terapije: Zavisno od intenziteta simptoma terapija može trajati od dve do šest nedelja i može se ponoviti u slučaju ponovne pojave simptoma.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 16834