AU NIŠ
Korpa

OMK1-LF kapi za oči 10ml

Omk1-Lf Kapi Za Oči 10Ml
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
OMK1-LF kapi za oči 10ml

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

OMK1-LF KAPI ZA OČI 10 ML OMK1-LF je oftalmološki rastvor sa 2% citikolina i 0,075% hijaluronske kiseline visoke molekularne mase u lipozomalnom rastvoru koji služi kao prenosnik za citikolin. Rastvor je blago opalescentan, bele boje. Zbog prisustva citikolina, OMK1-LF daje korisnu i povoljnu strukturnu podršku u obnovi integriteta ćelijskih membrana oštećenih degenerativnim oftalmološkim bolestima, kao što je glaukom. Štaviše, rastvori koji sadrže hijaluronsku kiselinu omogućavaju povoljno mikrookruženje za postupak obnove površine oka u slučaju oštećenja epitela rožnjače i vežnjače. Naime, hijaluronska kiselina, koja se dobija biotehnološkom sintezom, stvara mukomimetičke, mukoadhezivne i viskoelastične rastvore koji su korisni za poboljšanje stabilnosti suznog filma, a kako bi se površina oka održavala podmazanom, hidratizovanom i zaštićenom. Upotreba: 1 kap 3 puta dnevno.Sastav: Natrijumova so citikolina 2%, natrijumova so hijaluronske kiseline 0,075%, hidrogenizovani fosfolipidi, natrijum fosfat dvobazni dihidrat, natrijum fosfat monobazni dihidrat, natrijum hlorid, visoko prečišćena voda. Indikacije: Zbog citikolina i njegovog strukturnog delovanja na ganglijske ćelije mrežnjače, OMK1-LF se preporučuje kao pomoćno sredstvo u hipotenzivnoj terapiji kod pacijenata sa glaukomom. Dodatno, vlaženje i zaštitna svojstva ovog proizvoda daju osećaj olakšanja u očima kod iritacije, peckanja i osećaja stranog tela u očima usled faktora okoline, operacije oka ili konjuktivitisa. Napomena: Promućkati pre upotrebe. Proizvod nemojte koristiti nakon isteka roka trajanja. Proizvod mora da se upotrebi u roku od 30 dana od prvog otvaranja. Držati van domašaja i vidokruga dece.

Proizvod je samo za spoljašnju oftalmološku upotrebu.

MEDICINSKO SREDSTVO

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 17655