AU NIŠ
Korpa

Physiomer express spray 20ml

Physiomer Express Spray 20Ml
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Physiomer express spray 20ml

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

Physiomer express je sprej za nos koji sadrži hipertoničnu morsku vodu i esencijalna ulja: ravintsare, timijana i divlje nane. Physiomer expess pomaže kod akutnog rinitisa, prehlade i upale sluznice nosa i ždrela. Otpušava nos, razvodnjava gust sekret i olakšava čišćenje nosa. Etarska ulja doprinose osećaju olakšanja, regenerišu sluznicu, a poseduju i antimikrobna svojstva.Namenjen je deci preko 3 godine i odraslima.Uputstvo za upotrebu: Deca od 3 do 15 godina: raspršiti jednom u svaku nozdrvu, do 4 puta na dan.Odrasli i deca preko 15 godina: raspršiti jednom u svaku nozdrvu, do 6 puta na dan.

Pakovanje: 20ml

MEDICINSKO SREDSTVO

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 18198