AU NIŠ
Korpa

Pic Irigator + klistir 2u1

Pic Irigator +Klistir 2U1
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Pic Irigator + klistir 2u1

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

PIC IRIGATOR/KLISTIR FULL WASH 2L Uređaj za crevnu i vaginalnu irigaciju pomoću irigatora.Irigator za crevno ili vaginalno čišćenje koji radi sa pogodnim uređajem za čišćenje, omogućavajući vam da slobodno regulišete snagu mlaza za udobno iskustvo. Čisti strana tela ili nečistoće pomoću uređaja koji je jednostavan za upotrebu u vašem domu. Sadrži:Mekanu kesu kapaciteta 2L sa graduisanom skalom, 2 rigidna nastavka - za vaginalnu i analnu irigaciju. Način primene:Veoma je jednostavan za korišćenje. Samo sledite ovih 6 koraka:Otvorite posudu. Zavrnite gumenu cev. Povežite ovo sa analnom ili vaginalnom kanilom. Napunite PVC vrećicu odabranim rastvorom za čišćenje. Odvrnite čep i izvršite čišćenje. Nakon upotrebe, ne zaboravite da pažljivo očistite sve instrumente. Napomena:Pre ponovne upotrebe oprati toplom vodom i sapunom, vodeći računa da odvojivi delovi budu povezani. Moguća je hladna sterilizacija. Čuvati dalje od toplote i svetlosti.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 8046