AU NIŠ
Korpa

PregnaTest traka

Pregnatest Traka
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
PregnaTest traka

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

Test traka za rano otkrivanje trudnoće pokazuje tačne rezultate već prvi dan nakon izostale menstuacije. Brz i pouzdan test. Urin čašica u pakovanju.Kako pravilo uraditi test?Uzmite uzorak urina u sterilnu čašu, najbolje ujutru, ali može i bilo kada u toku dana. Umočite tračicu u urin sa strelicom koja pokazuje u smeru čašice za urin. Ne smete urinom pokriti liniju MAX. Izvadite tračicu iz čašice posle najmanje 15 sekundi i položite je na ravnu površinu. Rezultat pročitati za 5 minuta. Pozitivni rezultati se mogu videti već u roku od 40 sekundi. Sačekajte do 5 minuta da potvrdite rezultat. Nakon isteka 5 minuta ne čitajte rezultat jer može doći do lažnih rezultata.Očitanje rezultata:niste trudni - vidljiva jedna ružičasta (kontrolna) linija u kontrolnoj zonitrudni ste - dve ružičaste linije (ukoliko je jedna bleđa, to ukazuje na rani početak trudnoće)Ukoliko se ne pojavi kontrolna linija, test se smatra nevažećim. Ponoviti test.Pakovanje: jedan test, jedna čašica za urin i upustvo za upotrebu.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 4767