AU NIŠ
Korpa

Propolis sprej za decu sa vitaminom C 25ml

Sf Propolis Sprej Za Decu Sa Vitaminom C 25Ml
2-3 Dana
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Propolis sprej za decu sa vitaminom C 25ml

Propolis sprej za decu sa C vitaminom -25 ml-eSastav: Visoko prečišćeni ekstrakt propolisa u propilenglikolu* (bez sadržaja etanola) sa dodatkom vitamina C. U 100 g: ukupni ugljeni hidrati 5.7%, proteini 1.1%, masti 0.1%. Energetska vrednost: 2530 kJ (604 kcal). *Dnevne potrebe nisu ustanovljeneOsobine i delovanje: Propolis je najznačajniji pčelinji proizvod i prirodni antibiotik. Osnovni sastojci su najrazličitije biljne smole i vosak koji pčele prerađuju sekretom svojih žlezda. U sebi sadrži širok spektar fiziološki aktivnih materija kao što su bioflavonoidi, antocijani, fitohormoni, etarska ulja, polen, vitamini, mikro i makro elementi te zbog toga predstavlja snažan protektor. Ispoljava antibakterijsko, antimikotično, antivirusno, antiparazitsko, antioksidativno i imunostimulirajuće dejstvo. Povoljno deluje na jačanje otpornosti organizma, a može se koristiti kod upale usta, grla, nosa i uha, kao i u dermatokozmetologiji, kod površinskih rana i infekcija na koži i sluzokoži, aktivirajući enzime ćelijskog metabolizma čime stimuliše procese regeneracije i epitelizacije oštećenog tkiva.Dodatkom vitamina C pojačava se profilaksa i tretman raznih infekcija.

Mere opreza: Toksični efekti nisu poznati, ali je oprez potreban kod dokazane preosetljivosti na neku komponentu preparata.

Način upotrebe: Za upale u ustima i grlu više puta tokom dana, u zavisnosti od uzrasta deteta, poprskati sprej u usnu duplju jednim pritiskom na raspršivač (1 doza=1 prskanje). Za decu predškolskog uzrasta 3×1 doza. Za decu školskog uzrasta 3-4×2 doze. Za decu do jedne godine starosti konsultovati pedijatra.Napomena: Sastav i boja propolisa zavisi od biljnih vrsta sa kojih pčele prikupljaju materijal i od godišnjeg doba. Prednost spreja u odnosu na propolis kapi je u većoj prodornosti samog rastvora nepristupačnim delovima usne duplje i grla i većoj površini koju zahvata.

Način čuvanja: Preparat čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju, na tamnom mestu i sobnoj temperaturi, van domašaja dece.

Pre upotrebe promućkati. Izdaje se bez lekarskog recepta.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
417,60 RSD
  • Lager: 2-3 Dana
  • Šifra proizvoda: 11219