AU NIŠ
Korpa

Detect test štapić za trudnoću DTPM01

Test Za Trudnoću Detect Stapic
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
Detect test štapić za trudnoću DTPM01

Opisani preparat /proizvod je medicinsko sredstvo.

Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotekama i specijalizovanim prodavnicama).

Ovo medicinsko sredstvo možete rezervisati u željenoj apoteci Apotekarske ustanove Niš kontaktiranjem direktno te apoteke telefonom.

Spisak apoteka Apotekarske ustanove Niš sa brojevima telefona možete naći na sajtu Apotekarske ustanove Niš, na linku https://www.apotekanis.co.rs/apoteke-po-opstinama

Detect testovi utvrđuju prisustvo veoma niskih koncentracija humanog horionskog gonadotropina u urinu žene, i predstavljaju pomoć u ranom otkrivanju trudnoće. Minimum detekcije test štapića, trake i pločice je 20 mIU/ml β-hCG u urinu, što pruža mogućnost utvrđivanja trudnoće već 15 do 15 dana nakon začeća. Preporučuje se da se za testiranje koristi prvi jutarnji urin. Namenjen je samotestiranju.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 9487