AU NIŠ
Korpa

Detoksikacija

Brend: Esi spa
Aloe vera ESI sok je prirodan, hladno ceđeni sok aloje uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. Jača i pročišćava organizma, ispoljava pozitivan efekat na digestivni trakt, smanjuje iritaciju creva i poboljšava imunološku odbranu organizma..
1.584,00 RSD
Prirodna glina za oralnu upotrebu zahvaljujući velikoj energetskoj snazi i visokom procentu minerala i oligoelemenata, njenim korišćenjem se poboljšava imunitet organizma. Glina snažno čisti organizam upijanjem i izbacivanjem toksina koji su, uzročnici mnogih bolesti, a ne ostavlja hemijske zaostatk..
720,00 RSD
Glina zelena je potpuno prirodno sredstvo koje ima široku primenu u nezi lica i tela. Može se koristiti kao topla i hladna obloga, maska za lice i kosu, kupka...
720,00 RSD
Brend: Esi spa
Karbofin forte preporučujemo nakon obilnih ili začinjenih obroka, kao prvu pomoć za otklanjanje težine i bola u želucu. Pomaže varenje hrane, otklanja nadimanje i gasove, pospešuje lučenje digestivnih enzima i reguliše probavu. Može se koristiti i kao prirodni antidijaroik zahvaljujući sadržaju bilj..
619,20 RSD
Brend: Max Medica
Aktivni ugalj se preporučuje kao dodatak ishrani sa povoljnim efektom na regulaciju probave i detoksikaciju organizma. Ublažava stomačne probleme. Veoma brzo deluje. Rešava simptome mamurluka i nadutosti..
249,51 RSD
Brend: Max Medica
Fertil Max gel je medicinsko sredstvo formulisano na bazi hijaluronske kiseline, mlečne kiseline, mineralnih soli, kreatina, karnitina i inozitola, sastojaka koji sinergističkim delovanjem: - Stvaraju optimalnu sredinu za spermatozoide - Pomažu da se održi pH vrednost pogodna za prirodno začeće -..
0,00 RSD
Brend: Max Medica
Re-Start je formulisan na bazi amino kiselina, alfa-lipoinske kiseline i vitamina, koji deluju sinergistički i doprinose ublažavanju svih simptoma koji se javljaju kao posledica konzumacije alkoholnih pića...
1.159,34 RSD
Spirulina je bogat izvor hranljivih materija u koncentracijama većim od bilo koje hrane, povrća, voća, semenja ili biljaka i ima brojne koristi za ljudski organizam. Jača imunitet, hrani, čisti, obnavlja, podmlađuje i štiti od bolesti...
1.555,20 RSD
Brend: I ZEOLIT
Zeolit Duo detox+ je pakovanje dve formule zeolita, zeolit kapsule i zeolit u prahu..
2.289,60 RSD
Brend: I ZEOLIT
Zeolit Ima ulogu u detoksikaciji tela, zatim pomaže u inaktiviranju slobodnih radikala, pomaže u održavanju optimalnog nivoa ph krvi između 7,35 i 7,45, jača imunitet, pomaže u razlaganju peska i kamena u bubregu, efikasan je kod ublažavanja posledica osteoporoze i reumatskog artritisa, pomaže u neu..
559,44 RSD
Brend: I ZEOLIT
Zeolit u prahu je dijetetski suplement koji pomaže kod saniranja gastroenteroloških manifestacija, otklanja slobodne radikale, toksine i teške metale, poboljšava imunitet organizma. Zeolit je antioksidans sa velikim spektrom dejstva...
447,12 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)