AU NIŠ
Korpa

Dojenje

Brend: Amer Prom
Amer D melem za dojilje se preporučuje kod zapaljenskih procesa dojki kod majki dojilja i kod zastoja mleka u dojkama. Dojke mazati melemom nakon podoja (nekoliko puta u toku dana), nežno masirati do normalizacije protoka mleka u dojkama...
1.008,00 RSD
Brend: PHILIPS
Avent ELEKTRIČNA PUMPICA ZA IZMLAZANJE - PUNJIVA BATERIJA 5217 Avent električna pumpica za izmlazanje omogućava izmlazanje mleka tako što održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku bradavica.- Izdvojite više mleka u što kraćem roku uz pomoć jastučića koji podstiče i..
30.958,56 RSD
Brend: PHILIPS
Avent MANUELNA PUMPICA ZA IZMLAZANJE NATURAL 3969 Avent manuelna pumpica za izmlazanje Natural 3969 je dizajnirana za opušteniji i udobniji položaj za izmlazanje kako bi se poboljšao protok mleka.- Philips Avent manuelna pumpa za dojke vam omogućava da udobno sedite uspravno dok izmlazate mleko..
8.337,60 RSD
Brend: PHILIPS
Avent TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 5768 A100 Avent tuferi za grudi jednokratni dnevni 5768 su specijalno napravljeni tako da ostanete suvi i da vam bude prijatno dok spavate.- Dizajnirani su od propustljivog prirodnog materijala - ultra upijajući materijal i troslojno jezgro pružaju svil..
2.288,86 RSD
Brend: PHILIPS
Avent tupferi za grudi jednokratni dnevni 100kom Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali Jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom..
1.555,20 RSD
Chicco pumpica za izmlazanje
Trenutno nedostupno
Brend: CHICCO
Chicco je italijanski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina. Chicco pumpica za izmazanje viška mleka idealna je za izmazanje preostalog mleka koje beba nije posisala tokom dojenja, i koje mora da se izvuče...
873,04 RSD
Chicco ulošci za grudi a60
Trenutno nedostupno
Brend: CHICCO
Chicco tuferi za grudi se odlikuju anatomskim oblikom tufera koji je prilagodljiv dojkama žene, sa samolepivom trakom za lakše pozicioniranje I lepljenje za rublje. Napravljeni od prirodnih materijala i visokoapsorptivnih vlakana garantuju udobnost pri korišćenju I visoku moć upijanja. Antibakterijs..
1.080,00 RSD
Brend: FARLIN
Farlin pojas za porodilje je kvalitetan, lak, udoban i podesiv. Oblikuje figuru i zateže mišiće koji se ne koriste. Mogu ga koristiti i muškarci i žene. Propušta vazduh i lako se prilagođava telu.Poboljšava figuru, zateže mišiće koji se ne koriste. Dostupan je u tri veličine S, M i L. Veličina S: d..
0,00 RSD
Farlin pojas postporođajni M BF 600M
Trenutno nedostupno
Brend: FARLIN
Farlin pojas za porodilje je kvalitetan, lak, udoban i podesiv. Oblikuje figuru i zateže mišiće koji se ne koriste. Mogu ga koristiti i muškarci i žene. Propušta vazduh i lako se prilagođava telu.Poboljšava figuru, zateže mišiće koji se ne koriste. Dostupan je u tri veličine S, M i L. Veličina S: d..
3.540,96 RSD
Farlin pojas za trudnice BF 601
Trenutno nedostupno
Brend: FARLIN
Farlin pojas za trudnice je podesive dužine. – Smanjuje pritisak na leđne mišiće. – Omogućava koži da normalno diše. – Dodatna podrška u trudnoći...
2.934,36 RSD
Brend: FARLIN
Farlin ručna pumpica za izmlazanje, obezbeđuje pouzdano izmlazanje mleka, dok prirodno imitira dojenje vašeg deteta. Laka je za sklapanje i upotrebu. Doktori preporučuju korišćenje majčinog mleka kao najbolju hranu za vašu bebu, ova pumpica će vam u tome pomoći. Pumpica ima prijatan silikonski vaku..
695,52 RSD
Brend: FARLIN
Farlin veštačke bradavice napravljene su od visokokvalitetnog, izdržljivog silikona. Sprečavaju vraćanje majčinog mleka i olakšavaju bebi sisanje. Efikasno štite bolne i izranavljene bradavice tokom dojenja. U pakovanju se nalaze dva komada...
444,96 RSD
Brend: OKTAL PHARMA
MULTI-MAM Komprese su impregnirane prirodnim bio-aktivnim 2QR gelom. Gel je na prirodnoj bazi sa biljnim sastojcima, ne uklanja pre dojenja. Za bebu je potpuno bezbedan i prijatno slatkog ukusa je. Komprese imaju umirujući efekat na bolne bradavice, ubrzavaju zarastanje ragada, smanjuju svrab, spre..
1.655,93 RSD
Brend: OKTAL PHARMA
Multi-Mam lanolin štiti bradavice pre i tokom dojenja. Sadrži hipoalergensku, čistu mast prirodne vune medicinskog kvaliteta. Ovo zamenjuje i nadopunjuje prirodnu masnoću sa kože koja se uklanja dojenjem i pomaže u sprečavanju pucanja i održava kožu mekom. Neškodljiv kada se proguta i ima neutralan ..
1.656,00 RSD
Nip First Moments veštačke bradavice M
Trenutno nedostupno
Brend: NIP
Nip First Moments lažna bradavica je veoma tanka kako bi osećaj dojenja bebe bio što prirodniji i kako bi se održala bliska, intimna veza tokom dojenja. Jedinstveni, blago zakrivljeni, trouglasti oblik obezbeđuje što veći kontakt sa kožom, istovremeno pružajući osećaj udobnosti i blizine. Pogodn..
770,04 RSD
Brend: NUK
Nuk ulošci za grudi pružaju pouzdanu zaštitu i komfor ženama koje doje. Napravljeni su od mekanog materijala, nežnih ivica, i brzo upijaju tečnost zadržavajući je u unutrašnjosti jastučića. Njihov anatomski oblik se savršeno prilagođava obliku grudi. Traka za pričvršćivanje na grudnjak pruža dodatnu..
527,99 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 21 (2 strana)