AU NIŠ
Korpa

SUPER CENA

48 krema za ruke 125ml
SUPER CENA
Brend: ILIRIJA
M48 zaštitina krema za ruke predstavlja jedinstven proizvod u borbi protiv ispucale, suve i iritirane kože...
247,35 RSD
AGU BABY GIRAFFE beskontaktni toplomer AGU BABY GIRAFFE beskontaktni toplomer
SUPER CENA -100 %
Brend: AGU
AGU BABY GIRAFFE beskontaktni toplomer za decu.Merenje bez dodiraVeoma je važno dobiti tačnu informaciju o temperaturi deteta pri prvoj sumnji da je povišena. AGU bez kontaktni toplomer za decu meri njihovu temperaturu bez dodirivanja deteta. Traje samo 1 sekundu da se izvrši očitavan..
6.282,90 RSD 0,00 RSD
Analgoantireumatska mast 20g
SUPER CENA
Analgoantireumatska hidrofobna mast 20g AN COUNTERPAINANALGOANTIREUMATSKU MAST utrljajte 2-3 puta dnevno na bolno mesto. Mast se nanosi istovremeno najviše na dva obolela mesta, a površina nanošenja ne treba da bude veća od veličine dva dlana. Lagano crvenilo i osećaj toplote su normalna..
200,00 RSD
Antialergijska krema 20g Antialergijska krema 20g
SUPER CENA
Antialergijska krema se primenjuje za ublažavanje različitih alergijskih reakcija na koži, dermatoza, iritacija, otoka i svraba i reakcija na koži izazvanih ubodom insekata.Antialergijska krema deluje tako smanjuje upalne procese, otok, otklanja bol i svrab na mestu primene i deluje antialergijski...
225,00 RSD
Derma Expert ACTIVE serum 30ml Derma Expert ACTIVE serum 30ml
SUPER CENA
Derma expert ACTIVE serum je preparat za intenzivnu negu kože. Poboljšava vitalnost, ubrzava regeneraciju kože i jača funkciju epidermalne barijere. Intenzivno hidrira kožu i vraća joj elastičnost, usporava proces starenja i pojavu bora. Istovremeno podstiče prirodne odbrambene sposobnosti kože i um..
789,98 RSD
Derma Expert BALANCE complex dnevna krema 50ml Derma Expert BALANCE complex dnevna krema 50ml
SUPER CENA
Derma Expert BALANCE complex dnevna krema za masnu i problematičnu kožu je posebno namenjena za dnevnu negu masne i problematične kože sklone pojavi akni, bubuljica i mitisera. Reguliše lučenje sebuma, smanjuje proširene pore, matira kožu i smanjuje neželjeni sjaj u T zoni. Svakodnevnom upotrebom,..
820,80 RSD
Derma Expert BALANCE complex noćna krema 50ml Derma Expert BALANCE complex noćna krema 50ml
SUPER CENA
Derma Expert BALANCE complex noćna krema za masnu i problematičnu kožu je posebno namenjena za noćnu negu masne i problematične kože podložne pojavi akni, bubuljica i mitisera. Reguliše lučenje sebuma, smanjuje neželjeni sjaj u T zoni i hidrira kožu. Svojom bogatom formulacijom pruža intenzivnu negu..
820,80 RSD
Derma Expert EXCLUSIVE anti-age complex dnevna krema 50ml Derma Expert EXCLUSIVE anti-age complex dnevna krema 50ml
SUPER CENA
Derma Expert EXCLUSIVE anti-age complex dnevna krema za zrelu kožu umanjuje promene na koži izazvane starenjem, pruža dugotrajnu hidrataciju, štiti ćelije kože od oštećenja pod dejstvom slobodnih radikala i vraća vitalnost koži. Smanjuje dubinu bora, usporava proces starenja i sprečava nastanak novi..
830,02 RSD
Derma Expert EXCLUSIVE anti-age complex noćna krema 50ml Derma Expert EXCLUSIVE anti-age complex noćna krema 50ml
SUPER CENA
Derma Expert EXCLUSIVE anti-age complex noćna krema za zrelu kožu je revitalizujuća hranjiva krema bogata biljnim uljima, antioksidansima i masnim kiselinama, intenzivno hrani i neguje kožu tokom noći. Derma Expert EXCLUSIVE anti-age complex noćna krema za zrelu kožu svojom bogatom formula..
830,02 RSD
Derma Expert HYDRA complex dnevna krema 50ml Derma Expert HYDRA complex dnevna krema 50ml
SUPER CENA
Derma Expert HYDRA complex dnevna krema za suvu i osetljivu kožu odgovara potrebama dehidrirane i osetljive kože sklone iritacijama. Pruža bogatu negu koja intenzivno hidrira kožu, sprečava gubitak vode, obnavlja površinski sloj epiderma i ojačava lipidnu barijeru kože. Svakodnevnom upotrebom, svojo..
820,80 RSD
Derma Expert HYDRA complex noćna krema 50ml Derma Expert HYDRA complex noćna krema 50ml
SUPER CENA
Derma Expert HYDRA complex noćna krema 50ml Noćna krema za suvu i osetljivu kožu odgovara potrebama iritirane, osetljive, suve i dehidrirane kože. Derma Expert HYDRA complex noćna krema bogata je prirodnim uljima (arganovo ulje, ulje avokada, ulje noćurka i ši buter) koja koži pružaju raskošnu ..
820,80 RSD
Floriotic boulardii kapsule a10
SUPER CENA
Brend: PharmaS
Floriotic boulardii je probiotski dijetetski proizvod namenjen deci i odraslima, za sinergijski efekat u obnovi crevne mikrobiote koja je u disbalansu. S Boulardii u Floriotic boulardii je efikasan u terapiji dijareje izazvane upotrebom antibiotika, akutnih dijareja, putnih dijareja i rekurentnih i..
152,28 RSD
Inhalator HI-NEB Norditalia
SUPER CENA
Norditalia Kompresorski inhalator HI-NEB. Pogodan za decu i odrasle;Atraktivan dizajn za decu sa nalepnicama koje se mogu zalepiti na inhalator;Optimalna veličina čestica aerosola omogućava efikasnu primenu terapije;Visok stepen raspršivanja 0,3..
0,00 RSD
Mast za HLAĐENJE 120g
SUPER CENA 2-3 Dana
Mast za HLAĐENJE Intenzivno hladi i daje osećaj svežine!Pomaže kod:bolova u zglobovima i mišićimaumora i otokareumatskih bolovasportskih povredaupaljenih venapodstiče perifernu cirkulaciju Pakovanje 120g..
300,00 RSD
Merač krvnog pritiska sa govornom funkcijom Prizma YE660E
SUPER CENA
Brend: PRIZMA
PRIZMA YE660E je digitalni automatski aparat za merenje krvnog pritiska sa opcijom glasovne funkcije. Aparat je u kompletu sa AC/DC ispravljačem.Sadržaj kompleta: Aparat YE660E sa univerzalnom mekom manžetnom (obim nadlaktice 22-45 cm), četiri alkalne baterije od 1,5 V, AC/DC ispravljač za napajanje..
0,00 RSD
Nisita mast 10g
SUPER CENA
Brend: SALVEO
Nisita mast za nos se primenjuje kod suve sluznice nosa, kao dodatno lečenje kod zapušenog nosa, npr. kod obične prehlade, za čiščenje i vlaženje sluznice nosa, npr. suv vazduh u prostoriji, za lečenje krastica u nosu. Nisita mast za nos mogu koristiti odrasli, deca i odojčad...
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 27 (2 strana)