AU NIŠ
Korpa

Vitamini i minerali

Ave TOTAL KIDS je tečni dodatak ishrani koji se koristi od PRVOG DANA ŽIVOTA, a sadrži devet najvažnijih vitamina uključenih u regulaciju mnogih biohemijskih procesa u telu, u metabolizam ugljenih hidrata, proteina i masti i u funkcionisanju nervnog sistema.* Vitamin B1, B2, B6, B12 i pantotensk..
734,40 RSD
B12 kinder sprej je vitamin B12 u spreju namenjen deci za pravilan razboj centralnog nervnog sistema. Poboljšava psihološke funkcije deteta, jača imuni sistem, utiče na normalan rast i razvoj deteta, sprečava nastanak anemije, nadoknadjuje nedostatak vitamina B12...
2.592,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
Babytol D3 je preparat koji sadrži vitamin D3, neophodan bebi od samog rođenja. Vitamin D3 pomaže apsorpciji važnih minerala kalcijuma i fosfora iz digestivnog trakta i time omogućava normalan razvoj i rast zuba i kostiju...
639,36 RSD
Brend: 4U PHARMA
Babytol D3 + K1 je kombinacija vitamina neophodnih vašoj bebi od samog rođenja. Ovi vitamini namenjeni su novorođenčadima na prirodnoj ishrani, jer ih majčino mleko ne sadrži u dovoljnoj količini. Dodatno, bebe koje su na mešovitoj ishrani, do dva obroka adaptiranog mleka za bebe dnevno, mogu da p..
760,32 RSD
Brend: 4U PHARMA
Babytol D3 + DHA Omega sadrži 100% preporučene doze DHA omega-3 masnih kiselina od 100 mg i 100% preporučene doze vitamina D3 od 400 IJ...
1.160,64 RSD
Brend: 4U PHARMA
Jedna “twist-off” kapsula proizvoda Babytol DHA Omega sadrži 100 mg DHA omega-3 masne kiseline. DHA omega – 3 masna kiselina, kao glavna strukturna komponenta mozga i retine oka, ima ključnu ulogu u: Razvoju nervnog sistema deteta, Razvoju mozga, mentalnih i kognitivnih funkcija, Poboljšanju psiho..
979,20 RSD
Brend: HEALTH AID
Becutan KIDS VITS protiv grčeva su kapi za oralnu upotrebu namenjene za tretman nadutosti i grčeva kod odojčadi i dece, gastrointestinalnih tegoba uzrokovanih gasovima (flatulencija) i dispeptičnih tegoba. Delovanje: Simetikon mehanizam delovanja: Mehanizam delovanja simetikona se zasniva na smanj..
633,60 RSD
Brend: HEALTH AID
Becutan KIDS VITS izotonični rastvor za nos je medicinski proizvod u vidu spreja za nos, namenjen svakodnevnoj higijeni nosne šupljine kod beba i male dece kao i za lečenje određenih zapaljenskih procesa...
699,84 RSD
Brend: HEALTH AID
Becutan KIDS VITS B kompleks predstavlja dodatak ishrani sa ukusom ananasa koji sadrži kombinaciju 7 vitamina iz grupe B-kompleksa, namenjen je povećanju apetita kod dece.Rastvor za oralnu upotrebu Becutan KIDS VITS B kompleks doprinosi normalnom iskorišćavanju energije u organizmu ibsmanjenju umora..
590,40 RSD
Brend: HEALTH AID
Becutan KIDS VITS Multi Imuno je dodatak ishrani sa ukusom pomorandže koji sadrži kombinaciju vitamina, minerala i probiotika (Lactobacillus rhamnosus GG) u obliku praška za rastvaranje.Becutan KIDS VITS Multi Imuno proizvod se koristi za jačanje i održavanje imuniteta kod dece, za zaštitu ćelija od..
900,00 RSD
Brend: HEALTH AID
Becutan KIDS VITS Multivitamini predstavlja dodatak ishrani sa ukusom pomorandže koji sadrži kombinaciju 9 vitamina, namenjen je za dopunu ishrane i doprinosi rastu i razvoju dece.Becutan KIDS VITS Multivitamini je dodatak ishrani koji pruža podršku svakodnevnoj ishrani, te predstavlja dobar način z..
590,40 RSD
Brend: GALENIKA
Beviplex granule- kompleks vitamina grupe B u formi granula koje se rastvara u mleku, vodi ili nekom drugom napitku. Upotrebom BEVIPLEX granula podmiruju se dnevne potrebe organizma za vitaminima B grupe i nadoknađuje njihov nedostatak u ishrani. Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju met..
590,40 RSD
Brend: GALENIKA
Beviplex B granule mogu podmiruju dnevne potrebe organizma za vitaminima B grupe i nadoknadjuju njihov nedostatak u ishrani...
345,60 RSD
Doktor ČOKO je tečni dodatak ishrani specifičnog sastava i jedinstvenog ukusa belgijske čokolade, čija primena ima višestruke koristi kod dece. Redovnom primenom Doktor ČOKO sirupa dete dobija neophodne minerale i vitamine za pravilan rast i razvoj, jačanje imuniteta, a može da pomogne i u smanjenju..
1.080,00 RSD
Brend: ESENSA DOO
Gumedići multivitamin sadrže izbalansiran odnos vitamina i minerala koji su važni za pravilan rast i razvoj dece, jačanje imuniteta i odbrambene sposobnosti organizma. Preporučuje se njihova svakodnevna upotreba tokom cele godine, a posebno u sezoni gripa i prehlada, kod dece koja borave u kolektiv..
792,00 RSD
Brend: ESENSA DOO
Protect kids Gumedići su meke vitaminske bombone za decu u obliku medvedića. Prijatnog su mlečnog i voćnog ukusa limuna, narandže, maline i jagode koji deca vole. Sadrže pažljivo izbalansiran odnos vitamina i minerala, posebno važnih za pravilan rast i razvoj dece. Štite od slobodnih radikala, a p..
1.872,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 27 (2 strana)