AU NIŠ
Korpa

ŠALJIĆ MELEMI

MEL-OP E 150ML ŠALJIC Delovanje: Ovaj melem svojim pogodnim lekovitim sastavom vrlo efikasno deluje kod opekotina prvog stepena intenziteta, tako što odmah po stavljanju, na opečeno mesto bol umine i gubi se eritem (crvenilo) u relativno kratkom vremenu. Veliki rezultat ovaj melem pokazao je u skor..
1.434,24 RSD
MEL-OP G ŠALJIĆ 35G Mel-Op G melem za opekotine, u pakovanju od 35gr, namenjena za kožu lica i tela, primenjuje se kod opekotina drugog i trećeg stepena, kod povreda gde je koža uništena ili pokrivena plikovima i rana nastalih dejstvom raznih agenasa (vatre, hemikalije, fizička dejsta i dr).Upot..
907,20 RSD
Mentaten je sredstvo za negu lica i tela. Koža postaje glatka i nežna, a kod osoba sa pojačanim borama, vremenom one postaju sve manje. Mentaten se sa istim uspehom koristi za stalnu negu tela. 1-2 puta nedeljno, posle kupanja, lagano utrljati po celoj površini kože...
1.028,16 RSD
ŠALJIĆ PRONASOL NATURAL 200MLŠaljić Pronasol Natural je namenjen za zaštitu od sunca i negu posle sunčanja. Omogućava dobijanje bakarne boje ukoliko se koristi kao sredstvo za zaštitu kože pri sunčanju, a ukoliko se koristi kao nega posle sunčanja ublažava perutanje kože, hrani i regeneriše kožu..
1.182,24 RSD
ŠALJIĆ PRONASOL SPF20 200ML Šaljić Pronasol spf20 je prirodni melem za zaštitu kože od sunčevih zraka koji obezbeđuje dvadeset puta duže izlaganje kože sunčevim zracima nego bez zaštite. Kombinacija sirovina prirodnog porekla omogućava dobijanje bakarne boje.Način upotrebe: Pre upotrebe snažno ..
1.130,40 RSD
ŠALJIĆ PRONASOL SPF 40 200ML Sredstvo za zaštitu kože pri sunčanju U toku izlaganja suncu „pronasol“ izvanredno prehranjuje, čuva i sprečava perutanje vaše kože.NAČIN UPOTREBE Da biste se zaštitili od opekotina na suncu, pre izlaska na sunčanje premažite čitavu površinu kože sa dosta „pronasol..
1.303,20 RSD
Striet prirodni melem za strije predstavlja proizvod iz Šaljić linije proizvoda koji je posebno razvijen kako biste ukloniloi strije koje su nastale tokom trudnoće...
1.028,16 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)