AU NIŠ
Korpa

Urinarni sistem

Brend: Amer Prom
Amer čaj je proizvod za zaštitu zdravlja koji dokazano kroz brojna klinička ispitivanja ostvaruje izuzetno dobre rezultate na upale hemoroida, prostate i bubrega, virusne i bakterijske infekcije (Escherichia coli) urogenitalnog trakta. Sadrži biljnu vrstu Amaranthus blitoides koja je bogata betainom..
648,00 RSD
Brend: DR THEISS
Apuretin je dijetetski suplement pripremljen od biljaka i minerala, koji vam pomaže u borbi protiv zadržavanja vode u organizmu. Apuretin se preporučuje: Ženama svih uzrasta koje se bore sa zadržavanjem vode u organizmu; Ženama koje su preokupirane svojim fizičkim izgledom, ali i njegovim održava..
817,87 RSD
Brend: DR THEISS
Apuretin Slim je preparat čiji aktivni sastojci pomažu da: se eliminiše višak vode iz organizma na prirodan način se održi optimalna tjelesna težina se omogući detoksikacija organizma se ubrza metabolizam..
940,38 RSD
Brend: HEALTH AID
Cysticare tablete predstavljaju idealnu kombinaciju visokog kvaliteta, koja sadrži standardizovane biljne ekstrakte koji eliminišu/ublažavaju simptome urinarnih neugodnosti (jak nagon za mokrenjem, peckanje tokom mokrenja i čestim malim količinama urina, bol u predelu donjeg stomaka)...
3.166,56 RSD
Brend: ITS
Cysticlean je posebno efikasan kod dugotrajnih, upornih i ponavljajućih infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom Ešerihijom koli, koja je jedan od načešćih uzročnika pomenutih infekcija...
864,00 RSD
Brend: HIMALAYA
Cystone tablete su biljni proizvod koji pomaže normalnu funkciju bubrega i mokraćnih puteva...
1.296,00 RSD
D-manozinn 62.6g
2-3 Dana
Brend: HEMOFARM
D-manozinn oslobađa urinarni trakt od bakterije E coli. Kad urin postane zasićen molekulima d-manoze bakterije se lakše i brže vezuju za d-manoza molekule nego za zid urinarnog trakta. Jednom kad se bakterije vežu za molekul D-MANOZINN-a bivaju izbačene iz organizma putem urina. Brzo i lako oslobađ..
3.916,80 RSD
Brend: HEMOFARM
D-manozinn oslobađa urinarni trakt od bakterije E coli. Kad urin postane zasićen molekulima d-manoze bakterije se lakše i brže vezuju za d-manoza molekule nego za zid urinarnog trakta. Jednom kad se bakterije vežu za molekul D-MANOZINN-a bivaju izbačene iz organizma putem urina. Brzo i lako oslobađ..
1.425,60 RSD
Brend: NUTRILINEA
D-manozinn protect predstavlja jedinstvenu kombinaciju d-manoze, korisnih bakterija u zaštićenoj formulaciji Synbio (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei) i saharomicete (Saccharomyces boulardii). Ovaj proizvod ima povoljne efekte na urinarni i gastrointestinalni trakt, kao i na imunološ..
1.520,64 RSD
DeColi je namenjen lečenju i prevenciji infekcija urinarnog trakta uzrokovanih najčešće bakterijom Escherichia coli. Molekuli D-manoze se vezuje za površinske receptore bakterije E. coli i na taj način onemogućavaju njihovo vezivanje za zid mokraćne bešike. Tako vezane bakterije se putem urina elim..
1.293,18 RSD
DeColi Plus je dijetetski proizvod namenjen za osobe sa urinarnom infekcijom izazvanom bakterijom Escherichia coli (E. coli), kao i za osobe kod kojih su prisutne česte rekurentne urinarne infekcije izazvane ovom bakterijom. Upotreba: Preparat najbolje deluje ukoliko se sa primenom krene već pri po..
1.653,12 RSD
Decoli prašak sadrži D-manozu i namenjen je lečenju i prevenciji infekcija urinarnog trakta uzrokovanih najčešće bakterijom Escherichia Coli...
3.571,20 RSD
Brend: Dietpharm
UroProstal je dijetetski suplement namenjen za olakšavanje simptoma koji se javljaju kod muškaraca sa uvećanom prostatom. Kod učestalog, otežanog i nepotpunog (mokrenja) pražnjenja mokraćne bešike. Za poboljšanje funkcije prostate i mokraćnih puteva. Kod dobroćudnog povećanja prostate (BHP). Za zašt..
1.004,40 RSD
Brend: DR THEISS
Feminost dodatak prehrani predstavlja kombinaciju odabranih biljnih ekstrakata i vitamina za održavanje pravilnog tonusa mišića sfinktera. Sadrži ekstrakt sjemenki bundeve, suhi sok ploda američke brusnice, ekstrakt sjemena soje, ekstrakt herbe koprive, obogaćen dodatkom vitamina D i vitamina B12...
1.045,10 RSD
Brend: ITS
Kalkulit sirup 500ml je prirodan preparat koji sadrži 13 biljnih komponenti koji pozitivno utiče na funkciju bubrega i doprinosi smanjenju rastvaranja i eliminaciji kamenaca i peska iz urinarnog trakta. Koristi se kod kamena u bubregu, kamena u mokraćnoj bešici, mokraćnom kanalu. Može da se koristi..
2.016,00 RSD
Medicyst je prirodni preparat namenjem osobama sa akutnim i hroničnim urinarnim infekcijama. Medicyst je prirodni uroantiseptik, sa dokazanim trostrukim efektom kod infekcija urinarnog trakta. Smanjuje simptome urinarne infekcije u prvih 24h zahvaljujući BioShield tehnologiji izrade sprečavajući čes..
1.800,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 34 (3 strana)