AU NIŠ
Korpa

Ulošci za obuću

Pedag point uložak za petni trn L
Trenutno nedostupno
Brend: PEDAG
Pedag uložak za petni trn L POLUULOŽAK ZA TRN U PETI,SAMOLEPLJIV,KOŽA , • Kožni jastučić / ležište za petu • Sanira pojavu petnog trna! • Sadrži umetak koji se po potrebi uklanja • Samolepljiv • Veličine: S, M, L, XL..
1.828,80 RSD
Brend: PEDAG
PEDAG STOP UMETAK ZA OBUĆU Mekana koža umetka sprečava da vam noga klizi i ispadne iz cipele kod široke obuće ili obuće koja se vremenom raširila...
491,04 RSD
Brend: PEDAG
PEDAG ULOŽAK ZA PETNI TRN SILIKON L/XL Silikonski ulošci za petu rasterećuju petu i smanjuju pritisak na bolnom mestu kod osoba koje imaju petni trn i plantarni fascitis. Idealni su u slučaju pojave bolova nakon dužeg hodanja.Ulošci sadrže veoma mekano punjenje postavljeno u sam centar područja ..
3.545,28 RSD
Brend: PEDAG
PEDAG ULOŽAK ZA PETNI TRN SILIKON S/M Silikonski ulošci za petu rasterećuju petu i smanjuju pritisak na bolnom mestu kod osoba koje imaju petni trn i plantarni fascitis. Idealni su u slučaju pojave bolova nakon dužeg hodanja.Ulošci sadrže veoma mekano punjenje postavljeno u sam centar područja d..
3.039,84 RSD
Carnation uložak za spušteno stopalo je dizajniran da osigura udobnu i čvrstu potporu prednjem delu stopala i poprečnom svodu...
1.647,36 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)