AU NIŠ
Korpa

Zaslađivači

Brend: ESENSA DOO
Stevia Zero Cal je 100% prirodan zaslađivač sa 0 kalorija. Sadrži ekstrakt biljke Stevia Rebaudiana i jedina je prirodna zamena za šećer. Bezbedniji je od ostalih zaslađivača i nema neželjenih efekata. Preporučuje se za svakodnevnu primenu kod dijabetičara, osoba na dijetama i svima koji vode računa..
691,20 RSD
Brend: INSTANTINA
Susina Stevia zaslađivač, može da se koristi u pripremi poslastica, kulinarstvu, mogu da ga koriste dijabetičari, bez obzira na to što je dosta slađi od šećera, jer je prirodni zaslađivač.Stevia može da zasladi skoro sve i to bez kalorija, ugljenih hidrata, bez opasnosti od pojave karijesa i nar..
362,52 RSD
Brend: INSTANTINA
Sussina zaslađivač je stoni zaslađivač na bazi saharina i ciklamata. Saharin ima oko 300 puta veću moć zaslađivanja od šećera (saharoze) i nema hranljivu vrednost. Ciklamat je slađi od šećera (saharoze) oko 30 puta, takođe bez nutritivne vrednosti. Sussina zaslađivač tablete izrađene su kombinovan..
302,40 RSD
Brend: INSTANTINA
Sussina Sweetener zaslađivač 1200 tableta.Sussina Zaslađivač je zaslađivač na bazi saharina i ciklamata, kutija sadrži 1200 tableta...
453,60 RSD
Brend: INSTANTINA
Sussina zaslađivač 200 tableta je zaslađivač na bazi saharina i ciklamata, 200 tableta..
208,80 RSD
Brend: EKO FARM
Sweetener 600 je stoni zaslađivač na bazi saharina i ciklamata. Saharin ima oko 300 puta veću moć zaslađivanja od šećera (saharoze) i nema hranljivu vrednost. Ciklamat je slađi od šećera (saharoze) oko 30 puta, takođe bez nutritivne vrednosti. Sweetener tablete izrađene su kombinovanjem ove dve sups..
194,40 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)