AU NIŠ
Korpa

GMZ ERVAMATIN

Brend: GMZ ERVAMATIN
Amazonska graviola efikasno podiže imunološki sistem, vraća životnu energiju, sprečava nastanak teških infekcija i normalizuje rad unutrašnjih organa...
2.149,92 RSD
Brend: GMZ ERVAMATIN
ErvaBiotic BulardeX 5 je dodatak ishrani koji sadrži kulturu korisnih mikororganizama Saccharomyces boulardii, koji pokazuje povoljne efekte na zdravlje poboljšanjem balansa intestinalne mikroflore. Pozitivni efekti na ljudsko zdravlje Saccharomyces boulardii dokazani su velikim brojem kliničkih stu..
298,80 RSD
Ervamatin kapsule a30
Trenutno nedostupno
Brend: GMZ ERVAMATIN
Ervamatin kapule sadrze 100% PDU svih vitamina, minerala I ostalih materija koje su neophodne za oporavak, jacanje, regeneraciju I negu kose koze I noktiju. Samo jedna kapsula dnevno. Tretman za mesec dana. Ucinite najbolje za Vasu kosu, kozu I nokte- Ervamatin kapsule sa specijalnim dodatkom Amazon..
1.180,80 RSD
Brend: GMZ ERVAMATIN
Ervamatin šampon za kosu predstavlja preparat za negu kose koji je napravljen od prirodnih biljnih ekstrakata iz Amazonije.Zahvaljujući svojoj specijalnoj formulaciji, ovaj šampon dubinski čisti vlasište i štiti kosu od spoljašnjih uticaja: dnevnog izlaganja suncu, UV zracima, vetru i zagađenjima. ..
1.539,36 RSD
Ervavit D3 2000ij kapsule a30
Trenutno nedostupno
Brend: GMZ ERVAMATIN
ErvaVit D3 2000 je dodatak ishrani sa vitaminom D3 namenjen za potrebe ishrane kod osoba u stanjima deficita ili u stanjima kod kojih je povećana potreba za ovim nutrijentom, kod osoba sa osteopenijom i osteoporozom, osoba sa autoimunim, kardiovaskularnim i malignim oboljenjima...
718,56 RSD
Ervavit immuno alfa lipoin kapsule a30
Trenutno nedostupno
Brend: GMZ ERVAMATIN
ErvaVit Alfalipoinska kiselina, kapsule je dijetetski suplement sa alfa-lipoinskom kiselinom, namenjen osobama sa dijabetesom i za imunitet.Alfa-lipoinska kiselina je neizostavan sastojak u procesu oslobađanja energije u organizmu, a uz to ima izraženu antioksidativnu i antiinflamatornu aktivnost i ..
1.121,76 RSD
Ervavit immuno ASC 600mg kapsule a30
Trenutno nedostupno
Brend: GMZ ERVAMATIN
ErvaVit Imuno ASC, kapsule je dijetetski suplement na bazi ekstrakta acerole, vitamina C, cinka i selena, namenjen imunitetu. Vitamin C, cink i selen doprinose normalnoj funkciji imunskog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C povećava apsorpciju gvožđa i doprinosi održavanju nor..
718,56 RSD
Ervavit immuno cink kapsule 30x15mg
Trenutno nedostupno
Brend: GMZ ERVAMATIN
Ervavit immuno cink - kapsule je dijetetski suplement sa cinkom. Jedna kapsula sadrži 15 mg cinka. Cink doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema, normalnoj kognitivnoj funkciji, održavanju normalnih kostiju, kose, kože i noktiju, održavanju normalnog vida, normalnoj plodnosti i reprodukciji i z..
475,20 RSD
Ervavit immuno complex kapsule a30
Trenutno nedostupno
Brend: GMZ ERVAMATIN
ErvaVit Imuno complex kapsule je dijetetski proizvod – hrana sa posebnom medicinskom namenom sa vitaminima C, D3 i cinkom, namenjena za potrebe ishrane: kod osoba sa deficitom cinka i izraženom hipovitaminozom vitamina C i D, kod osoba izloženih fizičkim i psihičkom stresu, u stanjima fizičkog umora..
1.108,78 RSD
Ervavit immuno kids ACD kesica a15
Trenutno nedostupno
Brend: GMZ ERVAMATIN
ErvaVit immune Kids ACD je dijetetski suplement, sa ekstraktom pulpe acerole, vitaminom D3 i cinkom. Namenjen je poboljšanju imuniteta kod dece. Vitamini C i D i cink doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin C i cink šite ćelije od oksidativnog stresa. Vitamin C povećava apsorpciju gvozd..
1.098,00 RSD
Brend: GMZ ERVAMATIN
Herboral sirup belog sleza koristi se za održavanje pravilne funkcije respiratornog trakta, kod iritacije grla praćene suvim kašljem, za simptomatsko lečenje iritacije usne duplje i ždrela praćene suvim kašljem, kod upornog nadražajnog kašlja, kod noćnog suvog kašlja i u trenutku prehlade i gripa...
384,96 RSD
Herboral sirup bokvica i acerola 125ml
Trenutno nedostupno
Brend: GMZ ERVAMATIN
Herboral sa bokvicom i acerolom ( bogat izvor prirodnog vitamina C) pomaže kod kašlja, za lakše iskašljavanje sekreta, smiruje nadražaj i omogućava lakse izbacivanje sekreta. Pogodan je i za pušače. HerbOral sa bokvicom i acerolom predstavlja jedinstvenu kombinaciju ekstrakta biljaka sa teritorije S..
537,12 RSD
Herboral sirup bršljan i acerola 125ml
Trenutno nedostupno
Brend: GMZ ERVAMATIN
Herboral sa bršljanom i acerolom namenjen je imunitetu i respiratornom sistemu...
381,12 RSD
Brend: GMZ ERVAMATIN
Rosa Mosqueta-ulje ploda divlje ruže se dobija hladnim presovanjem ploda divlje ruže koja raste u hladnim dolinama Anda i Čileu. Naučna istraživanja i kliničke studije u Čileu, Meksiku i Americi potvrdile su efikasnost i delotvornost ovog ulja kod regeneracije kože oštećene mehaničkim povredama, ope..
4.464,00 RSD
Prikazuje se 1 do 14 od 14 (1 strana)