AU NIŠ
Korpa

GALAFARM DOO

Brend: GALAFARM DOO
Sensilis uljani skidač laka za nokte iz nail care linije. Efikasan odstranjivač laka koji lako i temeljito odstranjuje lak sa noktiju. – Obogaćen je prirodnim ricinusovim uljem i bademovim uljem – Preporučuje se za suve i lomljive nokte..
214,56 RSD
Brend: GALAFARM DOO
Jekogal riblje ulje bez dodatog ukusa je bogat izvor vitamina A i D, kao i esencijalnih nezasićenih masnih kiselina..
603,36 RSD
Brend: GALAFARM DOO
Jekogal riblje ulje sa ukusom jagode je bogat izvor vitamina A i D, kao i esencijalnih nezasićenih masnih kiselina...
603,36 RSD
Brend: GALAFARM DOO
Jekogal riblje ulje sa ukusom limuna je bogat izvor vitamina A i D, kao i esencijalnih nezasićenih masnih kiselina..
603,36 RSD
Brend: GALAFARM DOO
Sensilis Bademovo ulje se dobija od bademovog semena (Amygdalus communis) i koristi se za negu svih tipova kože, a posebno se preporučuje za negu suve i osetljive kože. Prirodan veganski proizvod za kozmetičke svrhe. Za negu svih tipova kože i za kosu. Sensilis Bademovo ulje sadrži mnogobrojne sast..
315,36 RSD
Brend: GALAFARM DOO
Sensilis ulje šargarepe nalazi svoju primenu pre svega na koži, međutim pokazalo se da i veoma povoljno utiče na povećanje volumena kose. Za kožu se najviše koristi u toku leta kada je zbog beta karotena koji je prirodno zastupljen u šargarepi veoma traženo u cilju bržeg dobijanja tena. A ništa man..
324,00 RSD
Brend: GALAFARM DOO
Sensilis čičkovo ulje sadrži ekstrakt korena čička (Arctium lappa) u maslinovom ulju i služi za negu svih tipova kose i za negu kože. Prirodan veganski proizvod za kozmetičke svrhe. Za suvu kosu i kožu. Jedan od načina da postignete optimalno zdravlje kose i kože glave je redovnom upotrebom čičkovi..
315,36 RSD
Brend: GALAFARM DOO
Sensilis Kokosovo ulje je prirodno kokosovo ulje (Cocos Nucifera Oil) namenjeno za kozmetičku primenu. Ovo ulje je prirodan veganski proizvod..
352,80 RSD
Brend: GALAFARM DOO
Sensilis Maslinovo ulje dobija se presovanjem ploda masline (Olea europea) i je ujedno i dijetetski proizvod – dodatak ishrani na bazi maslinovog ulja za digestivni trakt i koristi se u kozmetici za negu kože i kose. Prirodno ulje pogodno za vegane...
286,56 RSD
Brend: GALAFARM DOO
Sensilis Nevenovo ulje dobija se ekstrakcijom cveta nevena (Calendula officinalis) u maslinovom ulju i sadrži bioflavonoide koji imaju zaštitnu funkciju i sprečavaju prevremeno starenje kože. Prirodno vegansko ulje za kozmetičke svrhe.Dejstvo:– pospešuje sposobnost obnavljanja kože i poboljšava njen..
324,00 RSD
Brend: GALAFARM DOO
Sensilis Orahovo ulje sadrži ekstrakt orahovog lišća (Juglans regia) u maslinovom ulju. Prirodno vegansko ulje za kozmetičke svrhe. Za suvu i oštećenu kosu i kožu...
237,60 RSD
Brend: GALAFARM DOO
Sensilis Parafinsko ulje deluje kao emolijens i lubrikant. Ovo ulje izuzetno omekšava i hidrira kožu. Iz tog razloga se vrlo često upotrebljava kao sastojak kozmetičkih i farmaceutskih preparata za spoljašnju upotrebu odnosno za upotrebu na koži. Takođe se vrlo često koristi za kozmetičke tretmane, ..
233,28 RSD
Brend: GALAFARM DOO
Sensilis Ricinusovo ulje je 100% čisto ulje koje zadovoljava najstrožije farmaceutske kriterijume za kvalitet. Uvek se dobija hladnim ceđenjem zrelog, oljuštenog semena ricinusa (Ricinus communis). Prirodno vegansko ulje za kozmetičke svrhe. Efekat ricinusovog ulja se ogleda u udelu vitamina E i ma..
273,60 RSD
Brend: GALAFARM DOO
Sensilis Dermogal losion za lice iz face care linije za masnu, kombinovanu, problematičnu kožu i kožu sklonu aknama. Losion je obogaćen resveratrolom (ekstrakt crnog vina) za još bolji efekat na koži...
430,56 RSD
Brend: GALAFARM DOO
Sensilis vazelin za negu kože iz Body care linije obogaćen ekstraktom nevena i D-pantenolom će Vam omogućiti da lepo odnegujete i najsuvlje delove kože na telu. Za sve Vas koji imate problem sa ekstremno suvom i grubom kožom ovo je proizvod koji će zaista napraviti razliku...
329,76 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 16 (1 strana)