AU NIŠ
Korpa

Cirkulacija

Brend: Imwalle
Alpski balzam za vene - Alpenkräuter Balsam je prirodni melem namenjen kod proširenih vena, ispucalih kapilara, bolnih, otečenih i teških nogu, poboljšanju oslabljene venske cirkulacije, ublažavanju i otklanjanju bolova u nogama i stopalima. Alpski balzam za vene je crvenkaste boje i karakteris..
1.332,01 RSD
Ave Venolit gel ima specijalnu kombinaciju harmoničnih i sinergičnih biljnih sastojaka, koja svojim snažnim vazoprotektivnim i venotoničnim svojstvima uspešno umanjuje osećaj težine i umora u nogama, uklanja paresteziju i osećaj tzv. teških nogu, ublažava otok, ublažava upalu vena i kapilara, p..
633,60 RSD
Brend: Alkaloid
Biokrill Active formulacija Omega 3 masnih kiselina poreklom iz ulja antarktičkog račića - krila, za zaštitu srca i krvnih sudova od arteroskleroze...
545,69 RSD
Biostatine forte je dodatak ishrani na biljnoj bazi preporučen odraslim osobama koje imaju povećane masnoće u krvi i povećan rizik od srčanih bolesti usled ateroskleroze ili dijabetesa. Zahvaljujući prirodnim sastojcima proizvod doprinosi normalnom održavanju nivoa holesterola u krvi, štiti krvne su..
1.117,44 RSD
Brend: TZMO
Cardiofortin je namenjen za dijetetski tretman kao dodatak redovnoj terapiji kod osoba sa povećanim rizikom za pojavz koronarnih bolesti, kod osoba sa oslabljenom srčanom funkcijom i u očuvanju funkcije miokarda nakon preležanog infarkta..
2.748,90 RSD
Brend: KD NIKOLIC
CardioTin je Dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja, bez veštačkih boja, konzervanasa i hormona Namenjen za očuvanje zdravlja kardiovaskularnog Sistema, jačanje srčanog mišića, kod hronične srčane insuficijencije tipa II, kod blage hipertenzije, kao I za održavanje normalnog nivoa lipida u krvi..
576,00 RSD
Brend: LABIALFARMA
Cardiovasc plus je jedinstvena formulacija 10 aktivnih sastojaka za tretman kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih oboljenja...
3.168,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Cardiovitamin FD3 sadrži aktivni folat nove generacije koji ima višestruko veću bioraspoloživost u odnosu na običnu folnu kiselinu. Svojim biološkim aktivnim oblikom 5-metiltetrahidrofolat odmah nakon unosa deluje u organizmu i obezbeđuje potpuni učinak što nije slučaj sa sintetičkom folnom kiselin..
1.080,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
CARDIOvitamin sadrži optimalnu kombinaciju vitamina koji deluju na smanjenje homocisteina u krvi. CARDIOvitamin se posebno preporučuje uz antiagregacionu terapiju (Acetilsalicilna kiselina) koju već koristite jer zajedničkim delovanjem daje optimalno antiagregaciono dejstvo i čuva krvne sudove od o..
640,80 RSD
Brend: ABELA PHARM
CARDIOvitamin sadrži optimalnu kombinaciju vitamina koji deluju na smanjenje homocisteina u krvi. CARDIOvitamin se posebno preporučuje uz antiagregacionu terapiju (Acetilsalicilna kiselina) koju već koristite jer zajedničkim delovanjem daje optimalno antiagregaciono dejstvo i čuva krvne sudove od o..
928,80 RSD
Cardoval Ritmo je suplement sa ekstraktima ploda kineskog gloga, lukovice belog luka, zelenog čaja, vitamina B1, B6 i magnezijuma, namenjen kardiovaskularnom i nervnom sistemu...
1.440,00 RSD
Brend: ESENSA DOO
CirkuloKapilotok krem gel se preporučuje osobama sa slabom perifernom cirkulacijom - kod otečenih nogu i stopala - osobama koji imaju problem sa grčevima mišića (npr. grčevi mišića koji se osete u toku noći) - kod oslabljene periferne cirkulacije koja je posledica dijabetesa - kod proširenih vena - ..
676,80 RSD
Brend: KD NIKOLIC
CirkuloTin je dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja, bez veštačkih boja, konzervanasa i hormona za održavanje normalne cirkulacije, kod problema sa venskom cirkulacijom, u terapiji ateroskleroze, za regulaciju nivoa lipida u krvi, za regulisanje krvnog pritiska...
576,00 RSD
Brend: DEVERRA FARM
Biljne kapi Cirkulokap pretstavljaju mešavinu tečnih etanolno – vodenih ekstrakata ždraljike, rizoma kostrike, cveta nevena, rizoma sa korenom Valerijane, ploda divljeg kestena, hajdučke trave, bele imele...
316,80 RSD
Brend: DEVERRA FARM
Flenogel je novativna formula koja na brz i prirodan način pomaže Vašim nogama kod poteškoća u cirkulaciji nastale kao posledica proširenih vena i ispucalih kapilara. Miks ekstrakata eliminiše otok,umor i osećaj težine u nogama, vidljivo smanjuje ispucale kapilare i podstiče protok krvi kroz vene. V..
604,80 RSD
Brend: DEVERRA FARM
VenoSalve gel pospešuje se cirkulacija i ublažavaju upalni procesi. Etarska ulja Lavande i Ruzmarina daju blagi antiseptički efekat i prijatan miris...
748,80 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 77 (5 strana)