AU NIŠ
Korpa

Kućna hemija

Brend: ZORKA PHARMA
Destilacija i demineralizacija Destilacija je način razdvajanja tečne smeše hemijskih jedinjenja fizičkim procesom isparavanja i potom kondenzovanja sastojaka smeše. Koristi se u cilju izolovanja ili prečišćavanja jednog ili više jedinjenja koji se nalaze u smeši. Demine..
97,92 RSD
Brend: KALYON
Kalyon sprej za kupatilo 100% uklanja svakodnevnu prljavštinu u kupatilu, ostatke kamenca, sapuna i mrlje od vode. Formula Kalyon spreja za kupatilo koja odbija vodu i prljavštinu, brzo uklanja prljavštinu sa svih površina kupatila koje se mogu brisati kao što su lavaboi, slavine, tuš kabine, kade, ..
194,19 RSD
Brend: KALYON
Kalyon gel za otpušavanje odvoda uklanja loše mirise prodiranjem u akumuliranu vodu ili začepljenja...
291,95 RSD
Kalyon granule za otčepljenje odvoda a2
Trenutno nedostupno
Brend: KALYON
Kalyon granule za otpšavanje odvoda prodire u nagomilanu vodu, ili začepljenja, čisti odvode i uklanja neprijatne mirise.Upotreba: Staviti saržaj jednog pakovanja u odvod i sipati 3 litara proključale vode. Sačekati 1-2 minuta i isprati hladnom vodom.Odgovarajuće za odvode u kuhinji i kupati..
129,91 RSD
Brend: KALYON
Kalyon tečni krem sa amonijakom pruža dubinsko čišcenje bez oštecenja površina. Koristi se na površinama u kuhinji i kupatilu...
167,40 RSD
Brend: KALYON
Kalyon sprej za odmašćivanje sa mirisom limuna brzo rastvara najteže i najtvrdokornije mrlje u Vašoj kuhinji svojom praktičnom upotrebom.Higijenska moć čišćenja Kalyon spreja sa limunom za kuhinju pruža maksimalno čišćenje svih površina koje se mogu brisati kao što su rerne, sudopere, kuhinjs..
194,18 RSD
Brend: KALYON
Kalyon sprej za čišćenje nameštaja i parketa svojom jedinstvenom formulom nežno čisti parket i nameštaj, vraćajući im svežinu i sjaj.Upotreba: Naneti sprej direktno na nameštaj ili parket i obrisati suvom pamučnom krpom. Kalyon sprej za čišćenje nameštaja i parketa svojom jedinstvenom formulom ..
130,04 RSD
Kalyon sprej za kupatilo 750ml
Trenutno nedostupno
Brend: KALYON
Kalyon sprej za kupatilo 100% uklanja svakodnevnu prljavštinu u kupatilu, ostatke kamenca, sapuna kao i mrlje od vode svojom formulom za čišćenje protiv kamenca. Formula Kalyon spreja za kupatilo odbija vodu i brzo uklanja prljavštinu sa svih površina kupatila koje se mogu brisati kao što su umivao..
194,18 RSD
Brend: KALYON
Kalyon sredstvo za višenamensko čišćenje sa mirisom lavande daje savršenu i blistavu svetlost svakom uglu Vašeg doma. Obezbeđuje brzo sušenje na površinama i ne ostavljaju tragove...
180,79 RSD
Brend: KALYON
Kalyon sredstvo za višenamensko čišćenje površina sa mirisom žute ruže daje blistavi sjaj svakom kutku vašeg doma, obezbeđuju brzo sušenje na površinama i ne ostavljaju tragove. Kalyon višenamensko sredstvo za čišćenje sa mirisom žute ruže donosi dugotrajnu prolećnu svežinu u vaš dom...
180,79 RSD
Kalyon sredstvo za rđu i kamenac 1000ml
Trenutno nedostupno
Brend: KALYON
Kalyon sredstvo za uklanjanje rđe i kamenca možete koristiti u oblastima gde se ostaci rđe često vide na kupatilskom i kuhinjskom nameštaju i površinama. Sredstvo lako čisti, rastvara ostatke kamenca i rđe u kuhinji i kupatilu. Sredstvo takođe uklanja uporne mrlje i ostatke sapuna.Uputstvo za up..
206,24 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 22 (2 strana)