AU NIŠ
Korpa

Anemije

Brend: BIOFAR
Biofar TriActiv FER Acide Folique Complex je vitaminsko-mineralni dodatak ishrani koji sadrži 14 mg gvožđa u obliku bisglicinata koji ima bolju iskoristljivost i gastričnu podnošljivost u odnosu na neorganski oblik gvožđa. Prisustvo folne kiseline, vitamina C, cinka, mangana, bakra i vitamina B komp..
381,60 RSD
Brend: BIOFAR
Biofar Fer Acide Folique je vitaminsko-mineralni dodatak ishrani koji sadrži 14 mg gvožđa u obliku bisglicinata koji ima bolju iskoristljivost i gastričnu podnošljivost u odnosu na neorganski oblik gvožđa.Gvožđe i folna kiselina imaju važnu ulogu u formiranju crvenih krvnih zrnaca.Vitamin C olakšava..
303,84 RSD
Biofar ultra folate 400 direct a14
Trenutno nedostupno
Brend: BIOFAR
Biofar Ultra Folate 400 direct je sinergistička formula prijatnog voćnog ukusa, koja sadrži optimalnu i visoko bioraspoloživu dozu aktivnog folata, koja zadovoljava dnevne potrebe žena u reproduktivnom dobu i trudnica...
575,99 RSD
Bivits activa gvožđe kapsule a60
Trenutno nedostupno
Brend: ABELA PHARM
BiVits activa gvožđe je formulacija koja deluje bez mogućnosti javljanja opstipacije, smanjuje iritaciju creva.Preporučuju se trudnicama i ženama u periodu menstrualnog ciklusa, osobama na vegeterijanskoj ishrani i restriktivnim dijetama, osobama sa povećanom fizičkom aktivnosti, osobama koje su..
6.465,60 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits activa Quercetin phospholipid je dodatak ishrani koji može pomoći osobama sa alergijama i kao zaštita od virusnih infekcija. Formulacija Quercetin phospholipida u fitozomalnom obliku u dozi od 250mg kvercentina omogućava superiornu bioraspoloživost kvercentina – u kliničkim studijama dokazana..
3.873,60 RSD
Dietpharm Folic active kapsule a30
Trenutno nedostupno
Brend: Dietpharm
Folic Active kapsule su dodatak ishrani s aktivnim folatom. Namenjene su ženama u reproduktivnoj fazi. Pogodno i za vegetarijance. Koristan učinak postiže se dnevnim unosom od najmanje 400μg folne kiseline tokom najmanje jednog meseca pre i tri meseca nakon začeća...
504,00 RSD
Brend: EKO FARM
Eko-Fe++ je dodatak ishrani u obliku film tableta koji sadrži organski vezano dvovalentno gvožđe u obliku glukonata, čija je glavna prednost odlična resorpcija u organizmu. Pored gvožđa, Eko-Fe++ film tablete su obogaćene i folnom kiselinom i vitaminom C, koji dodatno doprinose biološkoj iskoristlj..
280,80 RSD
Brend: ESENSA
Ferifolik Direct, prašak za direktnu primenu, formulisan je na bazi gvožđa (u obliku feri-pirofosfata) i folne kiseline, uz dodatak vitamina B6 i B12, koji su neophodni nutrijenti za pravilan razvoj crvenih krvnih zrnaca, i vitamina C koji utiče na bolju iskoristljivost gvožđa. Ferifolik Direct, pr..
1.080,00 RSD
Brend: Medico DOMUS
Ferofolin kapsule su dodatak ishrani koji predstavlja kombinaciju gvožđa sa vitaminima i mineralima koji su od značaja za formiranje crvenih krvnih zrnaca ćelija i hemoglobina, kao i normalan transport kiseonika u organizmu...
659,38 RSD
Feroglobin forte kapsule a30
Trenutno nedostupno
Brend: TZMO
Feroglobin Forte je dijetetski proizvod namenjen za potrebe ishrane kod anemija različitog porekla. Novi Feroglobin ima pojačanu dozu gvožđa - 1 sporooslobađajuća kapsula sadrži čak 30mg gvožđa. Pored toga, Feroglobin Forte sadrži i cink, folnu kiselinu, bakar, vitamine B6 i B12...
2.035,84 RSD
Feroglobin kapsule a30
Trenutno nedostupno
Brend: TZMO
Feroglobin B12 obezbeđuje optimalnu količinu organske forme gvožđa, minerala (cink i bakar) i vitamine B kompleksa, uključujući vitamin B12 i folnu kiselinu, koji su neophodni za eritropoezu. Kapsula sa sporim oslobađanjem gvožđa tokom 24 sata ne opterećuje želudac, ne izaziva mučninu i povraćanje, ..
1.529,50 RSD
Brend: TZMO
Feroglobin B12 sirup 200ml Feroglobin sirup je namenjen deci i osobama sa otežanim gutanjem.Ima prijatan ukus narandže, a kao ni kapsule ni sirup ne izaziva mučninu, ne boji zube i stolicu i odlično se podnosi. Način upotrebeUz glavni obrok: Deca 1-2 god - ½ kafene kašičice ,dva puta dnevn..
1.215,23 RSD
Brend: HEALTH AID
Ferozomal je dodatak ishrani koji sadrži gvožđe (gvožđe-pirofosfat) u obliku lipozomalnog kompleksa, prijatnog ukusa limuna i šumskog voća. Gvožđe je obavijeno lipidnim dvoslojem (lipozomom) i ne dolazi u direktan kontakt sa sluznicom digestivnog trakta. Tako se obezbeđuje visoka bioraspoloživost, d..
2.534,40 RSD
Brend: PHARMALINEA
FerriMore Forte kapsule su namenjene nadoknadi gvožđa kod sideropenijske anemije različitog porekla. Preparat sadrži gvožđe i vitamin C. Gvožđe doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina i normalnoj kognitivnoj funkciji. Vitamin C povećava apsorpciju gvožđa, a zajedno doprinos..
2.376,00 RSD
Brend: PHARMALINEA
FerriMore kapsule su namenjene nadoknadi gvožđa kod sideropenijske anemije različitog porekla...
1.584,00 RSD
Ferro C sirup 200ml
Trenutno nedostupno
Ferro C sirup 200ml Pharmalife Ferro C sirup nadoknadjuje i reguliše deficit gvoždja,poboljšava krvnu sliku,preporučlivo ga je uzimati u kontinuitetu 3 meseca...
907,20 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 26 (2 strana)