AU NIŠ
Korpa

Sport Povrede Relax, SPA

Brend: ABENA
Abena Active gel stimuliše i poboljšava perifernu cirkulaciju, prevenira pojavu rana od dugog ležanja, ublažava bolove u zglobovima i mišićima. Sadrži prirodna esencijalna ulja i hidrirajuće sastojke koji ne dozvoljavaju koži da se isuši. Activ gel može da se koristi za masažu kako bi se poboljšala ..
561,57 RSD
Brend: ESENSA
Gavebol Gavez gel je preparat koji sadrži 30% ekstrakta korena gaveza čiji osnovni sastojci omogućavaju primenu ovog gela kod istegnuća, iščašenja i različitih vrsta povreda. Biljku gavez prati reputacija efikasnog protivupalnog sredstva tako da je gel našao primenu i kod pojave modrica i nakon uje..
547,20 RSD
Gavez gel 100ml
Trenutno nedostupno
Brend: TG farm
Gel gel Tg je na bazi ekstrakta korena gaveza i tinkture kantariona u pakovanju pd 100ml...
475,20 RSD
GAVEZ GEL IJP je prirodni preparat za primenu kod otoka, hematoma, preloma, sportskih povreda i posttraumatskih stanja. Gel sa ekstraktom korena gaveza poboljšava epitelizaciju, drenažu i regeneraciju tkiva...
574,04 RSD
Brend: ESENSA
Gavez gel Es je preparat koji sadrži 30% ekstrakta korena gaveza čiji osnovni sastojci omogućavaju primenu ovog gela kod istegnuća, iščašenja i različitih vrsta povreda. Biljku gavez prati reputacija efikasnog protivupalnog sredstva tako da je gel našao primenu i kod pojave modrica i nakon ujeda in..
403,20 RSD
Brend: FYSIOLINE
Ice Power Aktiv je svestrani hladni gel sa efektom hlađenja i zagrevanja. Njegovi sastojci, koji povećavaju cirkulaciju krvi, pomažu u oslobađanju mišićne napetosti i podstiču oporavak mišića nakon fizičkog napora. Bezbedan tretman za mišićne poremećaje i povrede. Eterična ulja kao što su eukaliptus..
0,00 RSD
Brend: FYSIOLINE
Ice Power hladni gel se koristi za povrede mekih tkiva, istegnuća, uganuća i rupture. Pogodan za manje opekotine. Efekat hlađenja počinje odmah nakon promene i traje oko 15 minuta.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
Brend: FYSIOLINE
Ice Power hladni sprej se koristi za povrede mekih tkiva, istegnuća, uganuća i rupture. Pogodan za manje opekotine. Efekat hlađenja počinje odmah nakon promene i traje oko 15 minuta.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
Brend: FYSIOLINE
Ice Power hladno/toplo pakovanje je visokokvalitetni i lako prilagodljiva kompresa sa dvojnim efektom.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
Intact tablete dekstroze sa ukusom limuna a17
Trenutno nedostupno
Brend: DR THEISS
Dekstroza je prost šećer koji se jako brzo resorbuje i brzo je raspoloživ u krvotoku. -Pogodan je za sportiste nakon treninga i kod dijabetičara za brzo podizanje šećera u krvi kod hipoglikemijskih kriza. -Tableta sadrži 2,1g dekstroze...
95,99 RSD
Intact tablete dekstroze sa ukusom pomorandže a17
Trenutno nedostupno
Brend: DR THEISS
Dekstroza je prost šećer koji se jako brzo resorbuje i brzo je raspoloživ u krvotoku. -Pogodan je za sportiste nakon treninga i kod dijabetičara za brzo podizanje šećera u krvi kod hipoglikemijskih kriza. -Tableta sadrži 2,1g dekstroze...
95,99 RSD
Brend: ESENSA
Rekreitin L-carnitine 500 kapsule sadrže aminokiselinu L-karnitin koja učestvuje u procesima sagorevanja masti i energetskom metabolizmu. U slučaju deficita L-karnitina u organizmu, masti se ne iskorišćavaju za stvaranje energije, nego se pojačano talože u vidu potkožnog masnog tkiva. Pored povećanj..
993,60 RSD
Brend: ESENSA
L-karnitin poboljšava tonus srčanog mišića i funkciju srca, stimuliše njegovo snabdevanje energijom i poboljšava rad kardiovaskularnog sistema, stimuliše sekretornu funkciju pankreasa i pokazuje pozitivan uticaj na spermatogenezu i pokretljivost spermatozoida. Preporučuje se profesionalnim sportis..
518,40 RSD
Brend: Meilab
Lavanda ulje je smeša etarskih ulja ( lavanda, geranijum, bergamot ) i ekstrakta lavande u tečnoj masnoj podlozi, obogaćenoj uljnim ekstraktom nevena. Koristi se za relaksacionu masažu i ublažavanje stresa. Etarsko ulje lavande brzo se absorbuje u krvotok preko kože, i mukozne membrane pluća i nosa,..
511,20 RSD
Brend: EPOCH
Mg Therapy Oil je potpuno prirodan proizvod koji u svom sastavu sadrži Magnezijum i vodu. Dolazi u pakovanju od 200ml i pakovanje je u formi spreja što dosta olakšava korišćenje. Sprej savršeno funkcioniše i odlično raspršava proizvod...
645,12 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 29 (2 strana)