AU NIŠ
Korpa

Esi spa

Brend: Esi spa
Aloe fresh sprej osvežava dah i sprečava razvoj bakterija u usnoj duplji zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu...
540,00 RSD
Brend: Esi spa
Aloe Vera Esi gel pura nalazi veliki primenu i u preparatima za spoljašnju upotrebu. Nezaobilazna je u svim situacijama kada je potrebno umiriti iritaciju, crvenilo, otok nakon ujeda insekata, nakon sunčanja, kod manjih povreda, za negu stopala i sanaciju žuljeva nastalih nošenjem neudobne obuće. ..
792,00 RSD
Brend: Esi spa
Aloe Vera Esi gel sa vitaminom E i uljem čajevca  je hipoalergijski gel za negu kože, Aloe Vera Esi gel sa vitaminom E i uljem čajevca ublažava iritacije i crvenilo kože nakon sunčanja, brijanja, nakon depilacije, ujeda insekata, manjih opekotina i povreda kože, kod žuljeva nastalih nošenjem te..
691,20 RSD
Brend: Esi spa
Hipoalergijski gel za negu kože, sa alojom, uljem čajevca i vitaminom E. Ublažava iritacije i crvenilo kože nakon sunčanja, brijanja, nakon depilacije, ujeda insekata, manjih opekotina i povreda kože, kod žuljeva nastalih nošenjem tesne obuće...
828,00 RSD
Brend: Esi spa
Aloe vera ESI sok je prirodan, hladno ceđeni sok aloje uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. Jača i pročišćava organizma, ispoljava pozitivan efekat na digestivni trakt, smanjuje iritaciju creva i poboljšava imunološku odbranu organizma..
1.584,00 RSD
Brend: Esi spa
Echinaid kapsule su dijetetski dodatak ishrani na bazi suvog ekstrakta korena i lista Ehinacee purpuree i Ehinacee angustifolije. Koristi se za jačanje imuniteta odraslih....
792,00 RSD
Brend: Esi spa
Erbaven Fresh Gel je kozmetički preparat bogat aktivnim principima kao što su: rutin, escin, bromelin, ekstrakt borovnice, aloja, vitamina E, itd. Ovi aktivni principi su tradicionalno poznati zbog svojih umirujućih i vazoprotektivnih dejstava. Ovi biljni ekstrakti sprečavaju otoke, grčeve i bol u l..
1.008,00 RSD
Brend: Esi spa
Erbaven tablete su dodatak ishrani i redovnom upotrebom otklanjaju tegobe proširenih vene, popucalih kapilara i hemoroida. Redovno korišćenje erbaven tableta takođe sprečava pojavu hemoroida i uklanja tegobe ukoliko su se već pojavile. Specijalna fromulacija tableta omogućava da se aktivni sastojc..
1.080,00 RSD
Brend: Esi spa
Erbe della notte je dodatak ishrani na bazi magnezijuma i vitamina B6 sa biljnim ekstraktima, koristan za uspostavljanje normalnog fiziološkog ciklusa spavanja. Preparat je namijenjen svima koji imaju problema sa spavanjem i održavanjem sna tokom noći zbog svog specifičnog dejstva raznih biljaka koj..
691,20 RSD
Brend: Esi spa
Fermental je jedinstveni proizvod koji u sebi objedinjuje korisne efekte 5 različitih sojeva probiotika sa protivupalnim delovanjem aloje i vitaminima B grupe, i koristan za fiziološko funkcionisanje intestinalnog trakta i ravnotežu bakterijske flore, koja se često poremeti ishranom ili terapijom an..
1.008,00 RSD
Brend: Esi spa
Ferrolin C kapsule su dijetetski suplement sa gvožđem, vitaminom C , folnom kiselinom i vitaminom B12 , čija se upotreba Preporučuje u svim stanjima kada je potreban dodatni unos gvožđa, bilo zbog nedovoljnog unosa ishranom ili zbog povećanih potreba organizma. Istraživanja pokazuju da oko 10% odras..
892,80 RSD
Brend: Esi spa
Ferrolin C je dijetetski dodatak ishrani sa gvoždem, vitaminom C i folnom kiselinom u obliku rastvora, pije se posle obroka nerazblažen. Bez neprijatnog metalnog ukusa, karakterističnog za druge preparate gvožda (veoma je prijatnog ukusa limuna), dobro se podnosi pa se preporučuje i trudnicama. Ne b..
892,67 RSD
Ginkgomax 30x80mg duo pack
Trenutno nedostupno
Brend: Esi spa
GinkgoMax duo pack tablete namenjene su osobama koje pate od slabe cirkulacije, edema, kao i osobama koje imaju problema sa pamćenjem i koncentracijom. GinkgoMax formula povezuje standardizovan suvi ekstrakt sa mikronizovanim listovima biljke Ginkgo Biloba. Biljka Ginkgo biloba je poznati prirodni ..
1.180,80 RSD
Brend: Esi spa
Gingseng plus je dijetetski dodatak ishrani (dijetetski suplement) koji sadrži standardizovane biljne ekstrakte korejskog i sibirskog ženšena, gvarane, kola oraha, vitamin C i E , kreatin i karnitin. Ovi aktivni sastojci se brzo resorbuju i koriste u našem organizmu pružajući mu momentalni osjećaj e..
699,84 RSD
Brend: Esi spa
IMMUNIL D Forte je dodatak ishrani sa ehinaceom, vitaminima C, D, cinkom i kulturom korisnih bakterija, namenjen imunitetu i respiratornom sistemu. Vitamini C, D i cink doprinose normalnoj funkciji imunskog sistema.Vitamin C i cink doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C doprino..
792,00 RSD
Brend: Esi spa
Immunilflor Junior Sirup je dijetetski dodatak ishrani sa cinkom, ekstraktom šipurka, borovnicom, acerolom i tindalizovanim probiotskim bakterijama i namenjen je deci za jačanje organizma i podizanje imuniteta.Ovaj proizvod snabdeva organizam vitaminima i mineralima, štiti od negativnog uticaja slob..
1.152,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 34 (3 strana)