AU NIŠ
Korpa

URIAGE

Uriage bariderm cica sprej 100ml
Trenutno nedostupno
Brend: URIAGE
Uriage Bariederm Cica sprej Cu-Zn+ obezbeđuje idealnu sredinu za zarastanje ozleda kože. Uriage termalna voda u kombinaciji sa TLR2 kompleksom deluje umirujuće i protivupalno, dok sa druge strane smektit zasušuje ranu i zajedno sa bakar-cink glukonatom smanjuje mogućnost rasta i razvoja bakterija...
1.332,00 RSD
Brend: URIAGE
Uriage Bariesun krema SPF50+ je lagana, nemasna krema prijatnog mirisa koja pruža vrlo visoku zaštitu od UVA i UVB zraka zahvaljujući kompleksu filtera visokih performansi, slobodnih radikala i sprečava isušivanje kože. * Tečna tekstura osim što ima visoku sigurnost, takođe je lagana, nemasna i vod..
1.425,60 RSD
Brend: URIAGE
Uriage Bariesun vodootporna tonirana tamnija krema za sunčanje SPF50+kombinuje kompleks filtera veoma visokih performansi i dva dermatološka patenta za zaštitu kože, sprečavanje oštećenja ćelija i fotostarenje izazvano UVA i UVB zracima i plavom svetlošću. Zahvaljujući svom sastavu sa veoma visokom ..
1.425,60 RSD
Brend: URIAGE
Uriage Roseliane CC krema SPF50+ je blago tonirana krema koja prekriva crvenilo i ujednačava boju tena. Hidrira kožu i štiti je od štetnog delovanja UV zraka. Obnavlja i jača kožnu barijeru. Univerzalna nijasa koja se prilagođava svakoj boji tena, za blistav izgled tokom celog dana. Prilikom nanošen..
2.027,52 RSD
Uriage roseliane krem SPF30 40ml 1196
Trenutno nedostupno
Brend: URIAGE
Zaštitna SPF30 krema za osetljivu kožu sklonu crvenilu i kuperozi. Ublažava crvenilo i štiti. Deluje umirujuće, obnavljajuće i dekongestivno, štiti kapilare i hidratizira. Nemasna krema koji trajno umiruje osećaj vrućine i neugode, smanjuje crvenilo i osigurava visoku anti-UVA / UVB zaštitu kako bi..
2.027,52 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)