AU NIŠ
Korpa

Mišići, kosti, zglobovi

ALAnerv је dodatak ishrani koji sadrzi alfa-lipoinsku kiselinu, ulje borazine (22% gama-linoleinska kiselina), vitamine В grupe, vitamin Е i selen. ALAnerv se preporučuje u stanjima povećanih potreba za zaštitom ćelija od oksidativnog stresa, za normalnu funkciju nervnog sistema I kao dodatna terap..
1.980,00 RSD
Brend: DR THEISS
Allga San akut Genu sa efektom zagrevanja je specijalna mast za kolena koja neguje i opušta napeta kolena tokom masaže. Allga San akut Genu sa efektom zagrevanja ubrzava cirkulaciju i eliminiše medijatore zapaljenja. Način upotrebe: Naneti preparat ne željeno mesto i nežno masažom utrljati u kožu...
564,20 RSD
Brend: Imwalle
Alpen Flex Complex je izalansirana kombinacija 16 aktivnih sastojaka za održavanje normalne funkcije zglobova, kostiju i hrskavice..
1.788,00 RSD
Brend: Imwalle
Alpska krema - Alpenkräuter je prirodna krema namenjena ublažavanju i otklanjanju svih vrsta bolova, karakteristična po svom veoma prijatnom svežem mirisu, plavo-zelene boje. Alpska krema - Alpenkräuter je nastala davnih tridesetih godina prošlog veka, napravljena po tradicionalnoj recepturi i sasta..
1.332,00 RSD
Brend: EVALAR
Antireumatski Flaster DOKTOR PEREC je lokalno antireumatsko sredstvo sa dugotrajnim toplotnim efektom protiv bola. Flaster se koristi kod išijasa, neuralgije, lumbaga, bolova u zglobovima, artralgije i miozitisa...
388,80 RSD
Aphtaplus je proizvod sa lokalnim dejstvom koje ciljano deluje na afte i povrede u ustima...
778,38 RSD
Brend: ESENSA DOO
Aqua Ice complex gel zahvaljujući svom sastavu i bogatoj formulaciji aktivnih komponenti, pomaže kod ublažavanja tegoba nastalih usled nagnječenja, iščašenja i sportskih povreda. Postiže optimalni efekat uz maksimalnu bezbednost primene. Povoljno deluje na ukočenost i napetost u mišićima, zglobovima..
720,00 RSD
Brend: ESENSA DOO
Aqua ice complex roll-on se koristi kao pomoć za ublažavanje bolova i otoka nastalih kao posledica nagnječenja i iščašenja, kod sportskih povreda, išijasa, lumbaga, neuralgija, artritisa...
504,00 RSD
Brend: ESENSA DOO
Aqua Ice instant relief gel zahvaljujući svom sastavu i bogatoj formulaciji aktivnih komponenti, pomaže kod ublažavanja tegoba nastalih usled nagnječenja, iščašenja i sportskih povreda. Postiže optimalni efekat uz maksimalnu bezbednost primene. Povoljno deluje na ukočenost i napetost u mišićima, zgl..
1.008,00 RSD
Brend: ESENSA DOO
Aqua Ice sprej zahvaljujući svom sastavu i bogatoj formulaciji aktivnih komponenti, pomaže kod ublažavanja tegoba nastalih usled nagnječenja, iščašenja i sportskih povreda. Postiže optimalni efekat uz maksimalnu bezbednost primene. Povoljno deluje na ukočenost i napetost u mišićima, zglobovima i kos..
792,00 RSD
Brend: ESENSA DOO
Arnibol Arnika gel predstavlja primenu lekovitog bilja u tretiranju reumatskih i drugih bolnih stanja mišića i kostiju. Utrljan na ciljno mesto, gel brzo ispoljava svoje protivupalno dejstvo i doprinosi ublažavanju bola. Ekstrakt cveta arnike sadržan u preparatu poboljšava perifernu cirkulaciju što ..
576,00 RSD
Brend: DR THEISS
Arnikamed dolo gel je tradicionalni biljni lek za ublažavanje modrica, uganuća i lokalizovanog mišićnog bola...
533,89 RSD
Brend: ABELA PHARM
Arteroprotect Forte je dijetetski preparat čiji osnovni sastojak,suvi ekstrakt crvenog pirinča,sadrži niz sastojaka koji mogu pomoći u regulaciji nivoa holesterola. Čak 14 različitih monakolina, od kojih je najznačajniji monakolin K iz crvenog pirinča može značajno uticati na smanjenje ukupnog i tz..
1.166,40 RSD
Brend: ABELA PHARM
Arteroprotect Forte je dijetetski preparat čiji osnovni sastojak,suvi ekstrakt crvenog pirinča,sadrži niz sastojaka koji mogu pomoći u regulaciji nivoa holesterola. Čak 14 različitih monakolina, od kojih je najznačajniji monakolin K iz crvenog pirinča može značajno uticati na smanjenje ukupnog i tz..
1.692,00 RSD
Brend: LABIALFARMA
Arthronal je izbalansirana kombinacija 11 aktivnih sastojaka za regeneraciju hrskavice i bolju pokretljivost zglobova. Povoljno utiče na bol i ograničenu pokretljivost kod pacijenata sa osteartrozom kolena, kuka, malih zglobova šake ručja, odnosno kod osteoartroze na nivou kičmenog stuba...
3.600,00 RSD
Brend: HEMOFARM
ArthroStop Intensive tablete su dodatak ishrani i predstavljaju jedinstvenu kombinaciju sastojaka, odobrenu od strane lekara, a koja se bazira na tri gradivna elementa hrskavice zglobova: glukozamin sulfat, hondroitin sulfat i kolagen tip II...
2.736,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 128 (8 strana)