AU NIŠ
Korpa

Mišići, kosti, zglobovi

ALAnerv је dodatak ishrani koji sadrzi alfa-lipoinsku kiselinu, ulje borazine (22% gama-linoleinska kiselina), vitamine В grupe, vitamin Е i selen. ALAnerv se preporučuje u stanjima povećanih potreba za zaštitom ćelija od oksidativnog stresa, za normalnu funkciju nervnog sistema I kao dodatna terap..
1.987,20 RSD
Allga san akut genu mast 50ml
2-3 Dana
Brend: DR THEISS
Allga San akut Genu sa efektom zagrevanja je specijalna mast za kolena koja neguje i opušta napeta kolena tokom masaže. Allga San akut Genu sa efektom zagrevanja ubrzava cirkulaciju i eliminiše medijatore zapaljenja. Način upotrebe: Naneti preparat ne željeno mesto i nežno masažom utrljati u kožu...
564,20 RSD
Brend: Imwalle
Alpen Flex Complex je izalansirana kombinacija 16 aktivnih sastojaka za održavanje normalne funkcije zglobova, kostiju i hrskavice..
1.788,00 RSD
Brend: Imwalle
Alpska krema - Alpenkräuter je prirodna krema namenjena ublažavanju i otklanjanju svih vrsta bolova, karakteristična po svom veoma prijatnom svežem mirisu, plavo-zelene boje. Alpska krema - Alpenkräuter je nastala davnih tridesetih godina prošlog veka, napravljena po tradicionalnoj recepturi i sasta..
1.548,00 RSD
Analgoantireumatska mast 20g
SUPER CENA
Analgoantireumatska hidrofobna mast 20g AN COUNTERPAINANALGOANTIREUMATSKU MAST utrljajte 2-3 puta dnevno na bolno mesto. Mast se nanosi istovremeno najviše na dva obolela mesta, a površina nanošenja ne treba da bude veća od veličine dva dlana.Lagano crvenilo i osećaj toplote su normalna..
200,00 RSD
Brend: EVALAR
Antireumatski Flaster DOKTOR PEREC je lokalno antireumatsko sredstvo sa dugotrajnim toplotnim efektom protiv bola. Flaster se koristi kod išijasa, neuralgije, lumbaga, bolova u zglobovima, artralgije i miozitisa...
388,80 RSD
Aphtaplus je proizvod sa lokalnim dejstvom koje ciljano deluje na afte i povrede u ustima...
778,38 RSD
Brend: ESENSA
Aqua Ice complex gel je medicinsko sredstvo.Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdrav..
0,00 RSD
Brend: ESENSA
Aqua ice complex roll-on se koristi kao pomoć za ublažavanje bolova i otoka nastalih kao posledica nagnječenja i iščašenja, kod sportskih povreda, išijasa, lumbaga, neuralgija, artritisa...
504,00 RSD
Brend: ESENSA
Aqua Ice instant relief gel je medicinsko sredstvo.Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava ..
0,00 RSD
Brend: ESENSA
Aqua Ice sprej je medicinsko sredstvo.Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene..
0,00 RSD
Arnibol gel 100ml
2-3 Dana
Brend: ESENSA
Arnibol Arnika gel predstavlja primenu lekovitog bilja u tretiranju reumatskih i drugih bolnih stanja mišića i kostiju. Utrljan na ciljno mesto, gel brzo ispoljava svoje protivupalno dejstvo i doprinosi ublažavanju bola. Ekstrakt cveta arnike sadržan u preparatu poboljšava perifernu cirkulaciju što ..
576,00 RSD
Arnikamed dolo gel 50g
Trenutno nedostupno
Brend: DR THEISS
Arnikamed dolo gel je tradicionalni biljni lek za ublažavanje modrica, uganuća i lokalizovanog mišićnog bola...
533,89 RSD
Brend: ABELA PHARM
Arteroprotect Forte je dijetetski preparat čiji osnovni sastojak,suvi ekstrakt crvenog pirinča,sadrži niz sastojaka koji mogu pomoći u regulaciji nivoa holesterola. Čak 14 različitih monakolina, od kojih je najznačajniji monakolin K iz crvenog pirinča može značajno uticati na smanjenje ukupnog i tz..
1.166,40 RSD
Brend: ABELA PHARM
Arteroprotect Forte je dijetetski preparat čiji osnovni sastojak,suvi ekstrakt crvenog pirinča,sadrži niz sastojaka koji mogu pomoći u regulaciji nivoa holesterola. Čak 14 različitih monakolina, od kojih je najznačajniji monakolin K iz crvenog pirinča može značajno uticati na smanjenje ukupnog i tz..
2.332,80 RSD
Arthronal joint support kapsule a90
Trenutno nedostupno
Brend: LABIALFARMA
Arthronal joint support je izbalansirana kombinacija 11 aktivnih sastojaka za regeneraciju hrskavice i bolju pokretljivost zglobova. Povoljno utiče na bol i ograničenu pokretljivost kod pacijenata sa osteartrozom kolena, kuka, malih zglobova šake ručja, odnosno kod osteoartroze na nivou kičmenog st..
3.600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 129 (9 strana)