AU NIŠ
Korpa

Otok

Chymolit forte tablete a30
Trenutno nedostupno
Brend: ESENSA
Chymolit forte tablete sadrže kombinaciju enzima tripsina i himotripsina koji pripadaju grupi najvažnijih proteolitičkih enzima. Namenjene su osobama sa smanjenom produkcijom ovih enzima. Preporučuju se i uz terapiju antibioticima jer poboljšavaju njihovu penetraciju ili samostalno za smanjenje peri..
705,61 RSD
Brend: GALENIKA
Chymoral tablete su dodatak ishrani predstavljaju dodatni izvor proteolitičkih enzima u ishrani. Chymoral gastrorezistentne tablete se mogu koristit kod otoka i krvnih podliva, kod poremećenog protoka krvi i limfne tečnosti, kod zapaljenjskih procesa gornjeg dela sistema za disanje (gust bronhijalni..
864,00 RSD
Brend: INPHARM
FlamIN FORTE sadrži 120000IJ serapeptaza, koje efekat ostvaruju u gotovo svim sistemima organa u kojima postoje patološki procesi praćeni upalom, otokom, stvaranjem mukusa itd. Savetuje se za smanjenje otoka, lakše izbacivanje sekreta…..
1.326,96 RSD
Brend: INPHARM
FlamIN - Serapeptaza je enzim nastao kao produkt Serratia bakterija 1 , a pripada širokoj grupi proteolitičkih enzima. Svoj efekat ostvaruje u gotovo svim sistemima organa u kojima postoje patološki procesi praćeni upalom, otokom, bolom, stvaranjem gnoja, mukusa ili hematoma 2...
1.606,33 RSD
Brend: DACOM PHARMA
Flogedir Forte se primenjuje kod upale i otoka kod teških traumatskih, posthirurških stanja, osteoartikularnih, urogenitalnih, respiratornih i stomatoloških zapaljenskih procesa...
1.497,61 RSD
Brend: Pharmanova
Hysera sadrži enzim serapeptidazu koji ima visoko izraženu enzimsku aktivnost jednaku 60.000 serapeptidaznih jedinica, što omogućava efikasnu hidrolizu proteina i koristi se u tretmanu stanja u čijoj osnovi se nalazi zapaljenje...
1.425,60 RSD
Imunolak kids D3+Zn kapsule a30
Trenutno nedostupno
Brend: PiLeJe
Imunolak Kids D3+Zn je namenjen deci iznad treće godine da ojačaju imunitet, da unesu dovoljno vitamina D i cinka, da pobede alergije – ekcem, atopijski dermatitis, alergijski rinitis i kada piju antibiotik i posle antibiotske terapije...
2.254,68 RSD
MaxMedica Edemax 10x120 000 spu
Trenutno nedostupno
Brend: Max Medica
EdeMax sadrži serapeptazu, aktivnosti 120.000 SPU u jednoj kapsuli. Serapeptaza je proteolitički enzim koji pomaže kod upalnih stanja, praćenih otokom i bolom. Enterično obložena kapsula obezbeđuje stabilnost i povećava bioraspoloživost i farmakološke efekte na mestu delovanja serapeptaze.Serapeptaz..
1.340,06 RSD
Brend: Max Medica
EdeMax sadrži serapeptazu, aktivnosti 120.000 SPU u jednoj kapsuli. Serapeptaza je proteolitički enzim koji pomaže kod upalnih stanja, praćenih otokom i bolom. Preporučuje se: inflamatorni procesi praćeni edemom i bolom, uganuća, iščašenja, istegnuća, tendinitis, fraktura, hematomi, sportske povred..
1.055,80 RSD
Nattokinn kapsule 10x100mg
Trenutno nedostupno
Nattokinn je dodatak ishrani koji razgrađuje krvne ugruške, snižava krvni pritisak, deluje anti-aterosklerotski i blokira slepljivanje trombocita. Nattokinn je u obliku gastrorezistentnih kapsula, sadrži fibrinolitički enzim natokinazu (NSK-SD) i folnu kiselinu...
1.087,20 RSD
Natokinaza je enzim izdvojen iz tradicionalnog japanskog jela nattō, koje se sprema fermentacijom soje dodavanjem bakterije Bacillus subtilis natto. Uočeno je da ovaj enzim efikasno razlaže fibrin - protein važan za formiranje krvnog ugruška. Nattokinn je dodatak ishrani koji sadrži fibrinolitički ..
2.988,00 RSD
Brend: PROTOPHARMA
RecoForte je dodatak ishrani koji sadrži enzim serapeptidazu 250.000IJ u jednoj kapsuli. Ima snažno antiinflamatorno (protiv upalno) dejstvo, blokira oslobađanje amina koji prouzrukuje bol u zapaljenom tkivu, antiedematozno (smanjuje otok) , mukolitičko ( razlaze sluz) i fibrinolitičko ( razlaže fib..
1.512,00 RSD
Brend: PROTOPHARMA
RecoForte je dodatak ishrani koji sadrži enzim serapeptidazu 250.000IJ u jednoj kapsuli. Ima snažno antiinflamatorno (protiv upalno) dejstvo, blokira oslobađanje amina koji prouzrukuje bol u zapaljenom tkivu, antiedematozno (smanjuje otok) , mukolitičko ( razlaze sluz) i fibrinolitičko ( razlaže fib..
2.232,00 RSD
Brend: ITS
Serapept-250 kapsule sadrže enzim serapeptidazu koji ima visoko izraženu enzimsku aktivnost jednaku 250.000 serapeptidaznih jedinica, što omogućava efikasnu hidrolizu proteina i koristi se u tretmanu stanja u čijoj osnovi se nalazi zapaljenje.Serapeptidaza je proteolitički enzim sa snažnim antii..
2.016,00 RSD
Brend: HEMOFARM
Jedinstveni enzim za jači i brži terapijski efekat. SERAPINN Forte kao aktivnu supstancu sadrži serapeptazu. To je proteolitički enzim koji se u svetu koristi više od trideset godina. SERAPINN Forte ima visoko izraženu enzimsku aktivnost uključujući snažno antiinflamatorno, antiedematozno, mukoliti..
1.362,24 RSD
Brend: HEMOFARM
SERAPINN je jedinstveni enzim sa snažnim proteolitičkim delovanjem. SERAPINN kao aktivnu supstancu sadrži serapeptazu, proteolitički enzim koji se u svetu koristi više od trideset godina i ima visoko izraženu enzimsku aktivnost uključujući snažno antiinflamatorno, antiedematozno, mukolitičko i fibri..
2.302,56 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 26 (2 strana)