AU NIŠ
Korpa

Otok

Chymolit forte tablete a30
Trenutno nedostupno
Brend: ESENSA
Chymolit forte tablete sadrže kombinaciju enzima tripsina i himotripsina koji pripadaju grupi najvažnijih proteolitičkih enzima. Namenjene su osobama sa smanjenom produkcijom ovih enzima. Preporučuju se i uz terapiju antibioticima jer poboljšavaju njihovu penetraciju ili samostalno za smanjenje peri..
705,61 RSD
Brend: GALENIKA
Chymoral tablete su dodatak ishrani predstavljaju dodatni izvor proteolitičkih enzima u ishrani. Chymoral gastrorezistentne tablete se mogu koristit kod otoka i krvnih podliva, kod poremećenog protoka krvi i limfne tečnosti, kod zapaljenjskih procesa gornjeg dela sistema za disanje (gust bronhijalni..
864,00 RSD
Brend: INPHARM
FlamIN FORTE sadrži 120000IJ serapeptaza, koje efekat ostvaruju u gotovo svim sistemima organa u kojima postoje patološki procesi praćeni upalom, otokom, stvaranjem mukusa itd. Savetuje se za smanjenje otoka, lakše izbacivanje sekreta…..
1.326,96 RSD
Flamin kapsule a30
2-3 Dana
Brend: INPHARM
FlamIN - Serapeptaza je enzim nastao kao produkt Serratia bakterija 1 , a pripada širokoj grupi proteolitičkih enzima. Svoj efekat ostvaruje u gotovo svim sistemima organa u kojima postoje patološki procesi praćeni upalom, otokom, bolom, stvaranjem gnoja, mukusa ili hematoma 2...
1.606,33 RSD
Brend: DACOM PHARMA
Flogedir Forte se primenjuje kod upale i otoka kod teških traumatskih, posthirurških stanja, osteoartikularnih, urogenitalnih, respiratornih i stomatoloških zapaljenskih procesa...
1.497,61 RSD
Brend: Pharmanova
Hysera sadrži enzim serapeptidazu koji ima visoko izraženu enzimsku aktivnost jednaku 60.000 serapeptidaznih jedinica, što omogućava efikasnu hidrolizu proteina i koristi se u tretmanu stanja u čijoj osnovi se nalazi zapaljenje...
1.425,60 RSD
Brend: PiLeJe
Imunolak Kids D3+Zn je namenjen deci iznad treće godine da ojačaju imunitet, da unesu dovoljno vitamina D i cinka, da pobede alergije – ekcem, atopijski dermatitis, alergijski rinitis i kada piju antibiotik i posle antibiotske terapije...
2.344,87 RSD
MaxMedica Edemax 10x120 000 spu
Trenutno nedostupno
Brend: Max Medica
EdeMax sadrži serapeptazu, aktivnosti 120.000 SPU u jednoj kapsuli. Serapeptaza je proteolitički enzim koji pomaže kod upalnih stanja, praćenih otokom i bolom. Enterično obložena kapsula obezbeđuje stabilnost i povećava bioraspoloživost i farmakološke efekte na mestu delovanja serapeptaze.Serapeptaz..
1.340,06 RSD
Brend: Max Medica
EdeMax sadrži serapeptazu, aktivnosti 120.000 SPU u jednoj kapsuli. Serapeptaza je proteolitički enzim koji pomaže kod upalnih stanja, praćenih otokom i bolom. Preporučuje se: inflamatorni procesi praćeni edemom i bolom, uganuća, iščašenja, istegnuća, tendinitis, fraktura, hematomi, sportske povred..
1.055,80 RSD
Nattokinn kapsule 10x100mg
2-3 Dana
Nattokinn je dodatak ishrani koji razgrađuje krvne ugruške, snižava krvni pritisak, deluje anti-aterosklerotski i blokira slepljivanje trombocita. Nattokinn je u obliku gastrorezistentnih kapsula, sadrži fibrinolitički enzim natokinazu (NSK-SD) i folnu kiselinu...
1.180,00 RSD
Nattokinn kapsule 30x100mg
2-3 Dana
Natokinaza je enzim izdvojen iz tradicionalnog japanskog jela nattō, koje se sprema fermentacijom soje dodavanjem bakterije Bacillus subtilis natto. Uočeno je da ovaj enzim efikasno razlaže fibrin - protein važan za formiranje krvnog ugruška. Nattokinn je dodatak ishrani koji sadrži fibrinolitički ..
2.988,00 RSD
Brend: PROTOPHARMA
RecoForte je dodatak ishrani koji sadrži enzim serapeptidazu 250.000IJ u jednoj kapsuli. Ima snažno antiinflamatorno (protiv upalno) dejstvo, blokira oslobađanje amina koji prouzrukuje bol u zapaljenom tkivu, antiedematozno (smanjuje otok) , mukolitičko ( razlaze sluz) i fibrinolitičko ( razlaže fib..
1.512,00 RSD
Brend: PROTOPHARMA
RecoForte je dodatak ishrani koji sadrži enzim serapeptidazu 250.000IJ u jednoj kapsuli. Ima snažno antiinflamatorno (protiv upalno) dejstvo, blokira oslobađanje amina koji prouzrukuje bol u zapaljenom tkivu, antiedematozno (smanjuje otok) , mukolitičko ( razlaze sluz) i fibrinolitičko ( razlaže fib..
2.232,00 RSD
Brend: ITS
Serapept-250 kapsule sadrže enzim serapeptidazu koji ima visoko izraženu enzimsku aktivnost jednaku 250.000 serapeptidaznih jedinica, što omogućava efikasnu hidrolizu proteina i koristi se u tretmanu stanja u čijoj osnovi se nalazi zapaljenje.Serapeptidaza je proteolitički enzim sa snažnim antii..
2.016,00 RSD
Brend: HEMOFARM
Jedinstveni enzim za jači i brži terapijski efekat. SERAPINN Forte kao aktivnu supstancu sadrži serapeptazu. To je proteolitički enzim koji se u svetu koristi više od trideset godina. SERAPINN Forte ima visoko izraženu enzimsku aktivnost uključujući snažno antiinflamatorno, antiedematozno, mukoliti..
1.362,24 RSD
Brend: HEMOFARM
SERAPINN je jedinstveni enzim sa snažnim proteolitičkim delovanjem. SERAPINN kao aktivnu supstancu sadrži serapeptazu, proteolitički enzim koji se u svetu koristi više od trideset godina i ima visoko izraženu enzimsku aktivnost uključujući snažno antiinflamatorno, antiedematozno, mukolitičko i fibri..
2.302,56 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 26 (2 strana)