AU NIŠ
Korpa

Imunitet, Antioksidansi, Alergija

ALA600-SOD je dodatak ishrani koji sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, enzim superoksid- dismutazu, vitamin E i selen. Vitamin E i selen doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Pomaže u tretiranju posledica oksidativnog stresa, komplikacije dijabetesa, usporava prerano starenje, pomaže kod kom..
2.736,00 RSD
Aleract tablete su dijetetski proizvod na bazi alfa-lipoinske kiseline, magnezijuma i vitamina B6 koji se koristi u održavanju stabilnog stanja materice tokom trudnoće, kao i za primenu kod dismenoreja i premenstrualnog sindroma...
1.886,40 RSD
Brend: BIOMIN
Alfathion je dodatak ishrani sa alfa-lipoinskom kiselinom i vitaminom B6.Namena:kardiovaskularnih, kognitivnih i neuromuskularnih defekataspondiloze i dijabetesne neuropatijevirusnih i bakterijskih infekcijaNačin primene:Odrasli i deca uzrasta iznad 14 godina: Jednom do dva puta dnevno popiti jednu ..
1.440,00 RSD
Alien 5 for life kapsule a60
Trenutno nedostupno
Brend: VEMAX PHARMA
ALIEN 5 FOR LIFE predstavlja dodatak ishrani u kapsulama. Prevencija i podrška različitih oboljenja. Osnovni mehanizam delovanja ovog proizvoda zasnovan je na visokom sadržaju β-D-glukana (360 mg) velike molekularne mase.Beta-glukan dobijen iz gljiva, naročito iz gljive bukovače, značajno je snažnij..
6.480,00 RSD
Brend: Pharmanova
Alixir 400 Protect je dodatak ishrani sa visokom dozom polifenola, poreklom iz tečnog ekstrakta ploda sibirske aronije. Polifenoli su najmoćniji prirodni antioksidansi, čija se pozitivna dejstva na zdravlje i zaštitna uloga u organizmu kontinuirano ispituju i otkrivaju. Primenjeni u ishrani tokom d..
3.312,00 RSD
Alkakaps Beta caroten kapsule a90
Trenutno nedostupno
Brend: Alkaloid
ALKAKAPS BETA CAROTENE sadrži beta karoten koji se u organizmu transformiše u vitamin A, pozitivno deluje na vid, pravilan rast i razvoj organizma. Kao antioksidans štiti organizam od slobodnih radikala, štiti kožu od štetnog dejstva UV zraka i omogućava koži da pravilno potamni u toku sunčanja. Kor..
1.224,00 RSD
Brend: Alkaloid
Alkakaps coenzim q10 forte obezbeđuje normalno funkcionisanje srca i krvnih sudova. Jedna kapsula sadrži 30 mg koenzima q10 (ubidekarenon) Koristi se kod pacijenata na terapiji statinima, kod srčane slabosti i koronarne bolesti, kod profesionalnih sportista i intenzivne fizičke aktivnosti, kod umor..
857,09 RSD
Brend: Alkaloid
Omega-3 masne kiseline štite od pojave mnogih oboljenja. Smanjuju nivo holesterola i triglicerida koji su odgovorni za pojavu srčanih oboljenja i ateroskleroze, kao i od pojave tromba. Kapsule sadrže i Vitamin E koji jak antioksidans štiti nezasićene masne kiseline od delovanja slobodnih radikala i ..
892,80 RSD
Brend: Alkaloid
Alkakaps shark oil je odličan izvor prirodnih stimulatora-alkilglicerola, za jačanje imuniteta, kod čestih infekcija, pada imuniteta i iscrpljenosti organizma. Preporučuje se kao pomoć u terapiji zračenjem...
944,64 RSD
Brend: HEMOFARM
ALPHALIPOIN FORTE kapsule su dodatak ishrani koji sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, supstancu sa snažnim antioksidantnim dejstvom. Alfa-lipoinska kiselina ima sposobnost da neutralizuje slobodne radikale i štiti ćelije od njihovog štetnog delovanja. Područje primene Alphalipoin forte se upotrebljava ..
1.094,41 RSD
Brend: BEOPANAX
Altajski Mumie Gold tablete su prirodni proizvod na bazi Mumie, koji se preporučuje za zaštitu zdravlja i poboljšanje imuniteta...
566,40 RSD
Brend: BEOPANAX
Mumie tablete su prirodni proizvod na bazi Mumie, koji se preporučuje za zaštitu zdravlja i poboljšanje imuniteta...
979,21 RSD
Brend: ESENSA
Altal sirup bez šećera sadrži biljne sastojke koji daju pozitivne rezultate u smirivanju suvog kašlja praćenog promuklošću i peckanjem u grlu. Biljne sluzi iz korena belog i cveta crnog sleza mogu da spreče nastanak nadražaja na kašalj, tako što formiraju zaštitni sloj koji sprečava kontakt površine..
648,00 RSD
Amazonska graviola efikasno podiže imunološki sistem, vraća životnu energiju, sprečava nastanak teških infekcija i normalizuje rad unutrašnjih organa...
2.149,92 RSD
Brend: DR THEISS
Ascorvita Max sadrži maksimalne bezbedne doze vitamina C, vitamina D i cinka pa predstavljaju idealnu potporu imunom sistemu. Pogodan za vegetarijance. Ne sadrži laktozu i gluten...
772,94 RSD
Astax+3 direct kesica a20
Trenutno nedostupno
Astax+3 Direkt sadrži astaksantin koji se dobija kao visoko prečišćen iz mikroalge Haematococcus pluvialis (prirodni izvor sa najvećom koncentracijom astaksantina) koje se uzgajaju u potpuno nezagađenim pustinjskim područjima uz isključivo korišćenje solarne energije kao energensa...
1.512,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 151 (10 strana)