AU NIŠ
Korpa

Oralna higijena, Proizvodi za nos i uho, Proizvodi za oko

A-cerumen sprej je 2u1 formulacija, idealna za redovnu higijenu uha i za terapiju ceruminoznih čepova. Sve komponente koje poseduje A-cerumen sprej su prirodnog porekla pa se može koristiti kod trudnica, dojilja i dece od 6 meseci.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
Brend: ESENSA
Aftin gel Propobaza predstavlja prirodno rešenje za trenutno ublažavanje bola i smanjenje upale sluzokože usne duplje koje uzrokuju afte, mehaničke povrede sluznice usne duplje ili jezika (izazvane korišćenjem ortodontskih aparata ili slučajnim ujedima), povrede nastale nakon stomatoloških intervenc..
432,00 RSD
Brend: Esi spa
Aloe fresh sprej osvežava dah i sprečava razvoj bakterija u usnoj duplji zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu...
540,00 RSD
Anaftin gel sadrži polivinilpirolidon (PVP) i hijaluronsku kiselinu koji tvore zaštitni sloj koji prijanja uz usnu šupljinu kao mehanička barijera prema zahvaćenim područjima te na taj način ublažava bol koja nastaje zbog izloženosti živčanih završetaka. Anaftin gel pomaže kontorlirati bol koju uzro..
0,00 RSD
Anaftin sprej je pogodan za higijenski, beskontaktni tretman afti na teško dostupnim mestima. mogućava direktno nanošenje na ranicu i olakšava pristup zadnjim delovima usne duplje. Za odrasle, kao i za decu ako su u stanju da pravilno koriste proizvod.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
Anaftin rastvor za ispiranje usta pomaže u otklanjanju bola koji nastaje usled sitnih lezija u ustima, kao što su lezije izazvane aftoznim stomatitisom (afte) kao i sitnih lezija nastalih od korektivnih proteza i loše ugrađenih veštačkih vilica.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
Aqua maris 4 allergy sprej je medicinsko sredstvo.Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i..
0,00 RSD
Brend: INPHARM
AretIN je proizvod koji je namenjen očuvanju i unapređenu zdravlja oka, pre svega kod pacijenata obolelih od dijabetesa. Može se primenjivati i kod drugih stanja koje pogađaju oko u čijem razvoju učestvuju okidativni stres ili upalni procesi...
1.382,84 RSD
Brend: ARTELAC
Artelac Ectoin izotonične kapi za oko, tečnost koja se može koristiti u terapiji i prevenciji simptoma sezonskog i višegodišnjeg alergijskog konjunktivitisa uzrokovanog npr. peludom, grinjama, životinjskim dlakama ili plesni...
0,00 RSD
Brend: ARTELAC
Artelac Nighttime gel je proizvod za snažno i dugotrajno ublažavanje sindroma suhog oka uzrokovanog kroničnom disfunkcijom suznog filma. Koriste se preko noći...
0,00 RSD
Brend: ARTELAC
Artelac Rebalance SOL 10ml je jedinstvena kombinacija hijaluronske kiseline i Viscoelactor (PEG 8,000) koja efikasno i dugotrajno hidrira oko bez zamućenja vida. Najbolje se koristi za ublažavanje i smirivanje simptoma hroničnog suvog oka. Može se koristiti sa svim vrstama kontaktnih sočiva i može..
0,00 RSD
Brend: ARTELAC
Artelac Splash MDO je proizvod za umirivanje i hidrataciju suvih očiju izazvanim faktorima sredine. Ovaj proizvod osvežava i smiruje suve oči i umiruje simptome kao što su iritacija, umor, suvoća ili čak prekomerno suzenje očiju. Inovativni multidozni sistem bez konzervanasa obezbeđuje rastvor bez..
0,00 RSD
Brend: ARTELAC
Artelac uv kapi za oči štite oko od plave svetlosti i UV zračenja. Jedinstven sastav Artelac UV stvara zaštitni film na površini oka I efikasno ga štiti od zračenja plave svetlosti, koju emituju veštački izvori svetla (ekrani TV, računara, mobilnih telefona, led sijalice) I štetnog spektra UV zračen..
0,00 RSD
Brend: ProVitalis
Asonor je rastvor za nos u spreju namenjen otklanjanju glavnog uzroka hrkanja, a to je slabija prohodnost disajnih puteva u toku noći zbog opuštenosti mišića grla. Asonor podmazuje, omekšava nosnu sluznicu i lagano zateže mišiće grla.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
Astera četkice 1+1 gratis
1 + 1 GRATIS
Brend: ASTERA
Astera četkica sa 2000 laserski naoštrenih vlakana, četkica prodire duboko u teško dostupne interdentalne prostore i šupljine. Fleksibilna ručka podešava pritisak na desni i štiti ih od oštećenja i krvarenja...
352,80 RSD
Brend: BAYER
Bepanthol kapi za oči sadrže provitamin B5 (dekspantenol) koji ima sposobnost vezivanja velike količine vode, vlaži i neguje oko s jedne strane, dok s druge zajedno s natrijum-hijaluronatom zadržava vlagu. Bepanthol kapi za oči sadrže dve prirodne materije, hijaluronsku kiselinu i dekspantenol, koji..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 247 (16 strana)