AU NIŠ
Korpa

Intimno zdravlje žena

Brend: Montavit
Astarte doprinosi fiziološkom održavanju vaginalne flore i vaginalnog zdravlja. Može sprečiti vaginalnu infekciju ili obnoviti vaginalnu floru nakon vaginalne infekcije...
1.296,00 RSD
Aveintima Plus su stikovi koji sadrže 6 biljaka: kantarion, neven, hajdučku travu, žalfiju, kamilicu i beli luk u masnoj podlozi. Na temperaturi tela podloga se topi i oslobađaju se aktivni principi. Ekstrakti biljaka ispoljavaju antimikrobno i antiseptično dejstvo, čime se ublažavaju upale različit..
417,60 RSD
Biota intima kapsule predstavljaju jedinstvenu kombinaciju čak 6 visokospecifičnih probiotskih bakterija i dva ključna imunomodulatora: Laktoferin i Vitamin D. Najzastupljenije bakterije u vaginalnoj mikrobioti zdrave žene pripadaju grupi laktobacila. Ove bakterije održavaju kiselo okruženje i stva..
1.808,64 RSD
Biota intima kapsule predstavljaju jedinstvenu kombinaciju čak 6 visokospecifičnih probiotskih bakterija i dva ključna imunomodulatora: Laktoferin i Vitamin D. Najzastupljenije bakterije u vaginalnoj mikrobioti zdrave žene pripadaju grupi laktobacila. Ove bakterije održavaju kiselo okruženje i stva..
3.130,56 RSD
Brend: BAYER
Canesbalance vaginalni gel sadrži mlečnu kiselinu, koja efikasno neutrališe neugodan miris i obnavlja normalan pH vagine. Sadrži i glikogen koji pruža hranljive materije bakterijama mlečne kiseline i omogućuje njihov rast. Uz normalan pH i hranljive materije zaštitne bakterije mlečne kiseline rastu..
1.418,40 RSD
Brend: DACOM PHARMA
Caregyn vaginalete su medicinsko sredstvo na bazi borne kiseline, hijaluronske kiseline, polikarbofila, mlečne kiseline, tokoferil acetate, vitaminaA, 18-Beta-gliciretinske kiseline, ulja čajevca, indikovano u lečenju sledećih stanja:infekcijevaginalne nelagodnosti- osećaj pečenja, iritacija i svrab..
1.584,00 RSD
Brend: FARMA DERMA
Cicatridina vaginalete sa hijaluronskom kiselinom predstavljaju potpunu negu za vaše intimno zdravlje u slučaju osećaja vaginalne suvoće, peckanja, svraba i nelagodnosti u osetljivom delu vagine. Proizvod je formulisan da bi sačuvao i obnovio zdravlje i vlažnost vagine. Cicatridina vaginalete su naj..
1.648,80 RSD
Delphys je dodatak ishrani koji se koristi u prevenciji i tretmanu mioma uterusa na prirodan način. Sadrži vitamin D, epigalokatehin galat (EGCG) i vitamin B6 - Zahvaljujući aktivnim sastojcima Delphys doprinosi kontroli nastanka i razvoja mioma, smanjenju simptoma, očuvanju plodnosti, hormonskoj ra..
1.872,00 RSD
Brend: Diapharm
Vaginalete sa uljem čajevca deluju snažno protiv bakterija, gljivica i virusa, sa izrazitim protivupalnim i imunostimulativnim svojstvima...
574,85 RSD
EllOva je dodatak ishrani namenjen ženama za poboljšanje regularnosti menstrualnog ciklusa i kvaliteta jajnih ćelija. ELLOvom se obezbeđuju preporučene dnevne doze mio-inozitola i folne kiseline za pripremu vašeg tela za zdravo začeće...
2.390,40 RSD
Brend: OPTIMUS
Femmabiotic je inovativni proizvod namenjen svakoj ženi za obnavljanje vaginalne flore i sprečavanje nastanka vaginalnih i urinarnih infekcija. Normalna vaginalna flora je od velikog je značaja za kompletno zdravlje žene i predstavlja prirodnu zaštitu od vaginalnih infekcija. Vaginalnu floru čine ..
698,40 RSD
Brend: OPTIMUS
Femmabiotic je vaginalni probiotik, koji obnavlja vaginalnu floru, povećava broj laktobacila, reguliše vaginalni pH, sprečava nastanak vaginalnih i urinarnih infekcija. Vaginalnu floru čine ,,dobre“ bakterije – laktobacili, koji sprečavaju rast i razmnožavanje štetnih mikroorganizama i na taj način ..
1.728,00 RSD
Brend: HEMOFARM 2
Finderm Forte Beta pomaže u regeneraciji atrofičnih i distroficnih stanja vaginalnesluznice i pomaže zarastanje razlicitih vrsta lezija...
2.304,00 RSD
Brend: SINOFARM-ITC
FitoVag vaginalete su sredstvo za intimnu higijenu žena. FitoVag se pokazao korisnim u otklanjanju postmenopauzalnih simptoma ženskih polnih organa. Vitamini A, D i E pospešuju revitalizaciju epitela, poboljšavaju mikrocirkulaciju, odstranjuju slobodne radikale, ubrzavaju regeneraciju oštećenih ćel..
388,80 RSD
Floralaise je probiotik koji predstavlja specijalno dizajniranu formulu probiotske kulture i vitamina A za intimnu udobnost žena sa trostrukim dejstvom. Floral’aise ne deluje samo na vaginalnu floru, već je podrška i kod terapije i drugih infekcija koje često muče žene...
1.147,75 RSD
Brend: Montavit
Gellic intimni gel - ovlaživač i lubrikant za intimnu primenu pomaže kod svraba i suvoće vaginalne sluzokože. Bezbedan je za primenu sa kondomima. Po nanošenju, trenutno dovodi do povlačenja suvoće vagine i stimulacije prirodnog vlaženja. Ne remeti vaginalnu floru, potpuno prirodan...
576,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 59 (4 strana)