AU NIŠ
Korpa

Probiotici, prebiotici, postbiotici

5-biotik simbiotik kapsule a10
2-3 Dana
Brend: INPHARM
5-BIOTIK je simbiotik jedinstvene formulacije koji sadrži 5 bakterijskih sojeva i prebiotik inulin. 5-BIOTIK u svom sastavu ima HOWARU Restore kombinaciju sojeva bakterija vrhunskog kvaliteta, proizvedenu patentiranim tehnološkim postupkom. Zbog ove pažljivo dizajnirane smeše, uz dodatak Lactobacil..
522,75 RSD
Brend: AB OVO
Beli ugalj je dijetetski suplement koji izuzetno brzo zaustavlja dijareju (proliv) i ublažava simptome (bolove/grčeve u stomaku, nadutost). Nežno čisti creva bez iritacije i opstipacije. Omogućava da se crevna flora adekvatno obnovi zahvaljujući izbacivanju štetnih materija. Zahvaljujući minijaturni..
511,20 RSD
Brend: PROTEXIN
Bio-kult Advansed je dodatak ishrani koji sadrži 14 sojeva živih kultura mikroorganizama. Ne sadrži gluten...
2.188,80 RSD
Brend: PROTEXIN
Bio-kult Candea je prirodni dodatak ishrani koji se koristi za lečenje infekcija izazvanih gljivicom kandida, koje najčešće nastaju usled stresa, pada imuniteta, posle bolesti ili uzimanja nekih lekova. Svojim sastavom potpomaže imunitet digestivnog sistema i time sprečava prekomerni rast kandide...
2.304,00 RSD
Bio-kult kapsule a30
Trenutno nedostupno
Brend: PROTEXIN
Bio-kult je probiotik koji sadrži 14 sojeva probiotskih kultura. Preporučuje se za digestivni sistem i za jačanje imuniteta, za odrasle i decu stariju od 3 godine...
1.224,00 RSD
Bio-kult S Boulardi kapsule a30
Trenutno nedostupno
Brend: PROTEXIN
Bio-kult S.Boulardi je dodatak ishrani sa formulacijom višestrukog delovanja, namenjen očuvanju imunog sistema i poboljšanju zdravlja probavnog trakta. S. boulardii ostaje otporan na visoku kiselost želudačne kiseline i pomaže u održavanju zdrave ravnoteže mikroorganizama u crevima...
3.312,00 RSD
BIOFEMINN je dodatak ishrani, koji sadrži kombinaciju pažljivo odabranih korisnih bakterija Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum i Bifidobacterium animalis subsp. lactis, koji doprinose uspostavljanju i održavanju optimalne vaginalne mikroflore, zaštiti urinarnog i probavnog sistema, kao..
1.252,80 RSD
Brend: HEMOFARM
Bulacol 250 svojom aktivnošću doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta odnosno ublažava intenzitet i trajanje stomačnih tegoba kao što su dijareja, nadutost, mučnina, bol u stomaku...
172,80 RSD
Brend: HEMOFARM
Bulacol 500 svojom aktivnošću doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta odnosno ublažava intenzitet i trajanje stomačnih tegoba kao što su dijareja, nadutost, mučnina, bol u stomaku...
194,40 RSD
ErvaBiotic BulardeX 5 je dodatak ishrani koji sadrži kulturu korisnih mikororganizama Saccharomyces boulardii, koji pokazuje povoljne efekte na zdravlje poboljšanjem balansa intestinalne mikroflore. Pozitivni efekti na ljudsko zdravlje Saccharomyces boulardii dokazani su velikim brojem kliničkih stu..
298,80 RSD
Brend: ABELA PHARM
Bulardi 500 predstavlja kombinaciju kulture probiotskog mikroorganizma Saccharomyces boulardii i vitamina D3 koja blagovremeno deluje na zdravlje i funkcije digestivnog trakta i regulaciju crevne flore. Upotrebljava se kod akutnih dijareja, kod putničkih dijareja, uz antibiotike i kod antibiotskih ..
817,92 RSD
Brend: ABELA PHARM
Bulardi u rekordnom roku zaustavlja dijareju, normalizuje rad creva, ublažava simptome i skraćuje trajanje već postojeće dijareje!..
650,88 RSD
Brend: ABELA PHARM
Bulardi probiotik junior je potpuno prirodan probiotik za decu koji povoljno deluje na ravnotežu crevne mikroflore, prevenciju i zaustavljanje dijareje kod dece. Jedini je probiotik na tržištu koji mogu koristiti deca već od 2. meseca života, a koji sadrži provereno efikasnu kombinaciju: BULARDI + ..
878,40 RSD
Brend: ABELA PHARM
Bulardi Probiotik Junior upotrebljava se kod akutnih i hroničnih dijareja uz antibiotike i kod antibiotskih dijareja, kod putničkih dijareja, za regulaciju crevne flore i jačanja imuniteta, kod zapaljenskih bolesti creva i sindroma nervoznog creva, uz terapiju i za sprečavanje recidiva infekcija bak..
943,20 RSD
Brend: ABELA PHARM
Bulardi u rekordnom roku zaustavlja dijareju, normalizuje rad creva, ublažava simptome i skraćuje trajanje već postojeće dijareje!..
650,88 RSD
Colosal je dodatak ishrani koji sadrži buternu kiselinu, fruktooligosaharide i žive kulture Bifidobacterium bifidum i Bifidobacterium lactis. Preporučuje se kod sindroma iritabilnog creva, Kronove bolesti ili upale creva (divertikulitisa). Tablete su gastrorezistentne sa odloženim oslobađanjem koje ..
2.109,60 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 70 (5 strana)