AU NIŠ
Korpa

Stres, Depresija, Glavobolja, Nesanica, Memorija, Nervni sistem

5 HTP + SAMe STRESS & MOOD je doza sreće u kapsuli. 5 HTP + SAMe STRESS & MOOD kapsule, pored 5HTP i SAMe, sadrže i vitamine B6 i B12 kao i inozitol. Svi zajedno, oni predstavljaju sjajnu kombinaciju najbitnijih sastojaka koji: brzo podižu nivo raspoloženja, podižu nivo osećaja sreće i ..
1.431,94 RSD
Brend: NOBEL
Alora tablete koje su namenjene za ublažavanje nervne napetosti, uznemirenosti i kod nesanice. Koristi se kod problema izazvanih stresom i anksioznošću: nesanice, nemira, zabrinutosti, depresije, napetosti, problema u menstrualnom i periodu menopauze, nervno uzrokovanih problema sa varenjem ili pov..
764,64 RSD
Brend: NOBEL
Alora Ultra tablete se koriste za ublažavanje nervne napetosti, uznemirenosti i kod nesanice zahvaljujući ekstraktu cveta pasiflore...
1.189,44 RSD
Aminalon tablete predstavljaju proizvod koji sadrži gama - aminobuternu kiselinu koja pomaže da se normalizuju dinamični procesi u mozgu, povećava produktivnost procesa razmišljanja i poboljšava pamćenje...
1.800,00 RSD
Bilomag forte kapsule 120x90mg
2-3 Dana
Brend: DR THEISS
Bilomag Forte – za memoriju i koncentraciju, koji se razlikuje od ostalih sličnih proizvoda jer u sebi sadrži čak 4 aktivna sastojka: Lecitin, Magnezijum, Vitamin B6 i Ginko Biloba...
1.296,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Bivits activa melatonin tablete su posebna formula koja u jednoj tableti obezbeđuje 1mg melatonina. Melatonin olakšava prilagođavanje unutrašnjeg sata organizma i ciklusa spavanja i budnog stanja. Skraćuje vreme uspavljivanja, poboljšava kvalitet sna, doprinosi održanju kontinuiteta sna, pomaže org..
1.137,60 RSD
Calma-B sirup 150ml
Trenutno nedostupno
Brend: ERBA VITA
Calma B sirup je potpuno prirodan preparat za decu baziran na biljnim ekstraktima koji omogućava fiziološki odmor kod dece u toku noći olakšava uspavljivanje i spavanje, smanjuje nervozna stanja kod dece na prirodan način ismanjuje anksioznost Svi proizvodi Erba Vita Junior linije su potpuno priro..
1.641,60 RSD
Brend: PharmaS
Dormirin Forte je nova i snažnija formula za miran san, sa melatoninom, valerijanom i matičnjakom uz dodatak cinka. Dormirin forte sadrži dodatak cinka u posebno osmišljenoj formuli koja dodatno utiče na sintezu melatonina u organizmu, omogućuje brže i lakše uspavljivanje i održavanje kvaliteta sna ..
806,40 RSD
Brend: EGOAL IMUNO
Egoal Neuro Fokus sadrži vitamine koje doprinose poboljšanju kognitivnih sposobnosti i oštrijem umu (poboljšava koncetraciju i pamćenje). Neuro Fokus za oštriji um i poboljšanje kognitivnih sposobnosti. Fotmula kombinuje moćne sastojke poput vitamin B12, vitamin C, ginko i magnezijum. Neuro Fokus j..
722,16 RSD
Brend: Esi spa
Erbe della notte je dodatak ishrani na bazi magnezijuma i vitamina B6 sa biljnim ekstraktima, koristan za uspostavljanje normalnog fiziološkog ciklusa spavanja. Preparat je namijenjen svima koji imaju problema sa spavanjem i održavanjem sna tokom noći zbog svog specifičnog dejstva raznih biljaka koj..
691,20 RSD
Feller Memoryease kapsule a30
Trenutno nedostupno
Brend: FELLER
Feller MemoryEase je dodatak prehrani koji sadržava fosfatidilserin, kolin (nužan za razvoj mozga i pamćenje tijekom neonatalnog razvoja) cink i koji pridonose zdravom i optimalnom funkcioniranju kognitivnih sposobnosti. Vitamini B1, B2 i niacin doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava i ..
2.927,52 RSD
Ginkgomax 30x80mg duo pack
Trenutno nedostupno
Brend: Esi spa
GinkgoMax duo pack tablete namenjene su osobama koje pate od slabe cirkulacije, edema, kao i osobama koje imaju problema sa pamćenjem i koncentracijom. GinkgoMax formula povezuje standardizovan suvi ekstrakt sa mikronizovanim listovima biljke Ginkgo Biloba. Biljka Ginkgo biloba je poznati prirodni ..
1.180,80 RSD
Brend: Pharmanova
Gynkgobil kapi su ekstrakt lista Ginko bilobe, a deluje kao prirodni antioksidans, neuro i kardioprotektiv. Poboljšava pamćenje, koncentraciju i cirkulaciju...
417,60 RSD
Brend: Pharmanova
Gynkgobil Forte kapsule sadrže brojna aktivna jedinjenja (flavonoidne heterozide, ginkolide i bilobalide) koja poboljšavaju fluidnost krvi i mikrocirkulaciju. Time se povećava dotok kiseonika i hranljivih materija mozgu što je od posebne važnosti kod starijih osoba kod kojih je smanjen kapacitet za ..
691,20 RSD
Brend: Pharmanova
Gynkgobil kapsule sadrže brojna aktivna jedinjenja (flavonoidne heterozide, ginkolide i bilobalide) koja poboljšavaju fluidnost krvi i mikrocirkulaciju. Time se povećava dotok kiseonika i hranljivih materija mozgu što je od posebne važnosti kod starijih osoba kod kojih je smanjen kapacitet za njihov..
504,00 RSD
Brend: Pharmanova
Gynkgobil Maxi Forte kapsule sadrže brojna aktivna jedinjenja (flavonoidne heterozide, ginkolide i bilobalide) koja poboljšavaju fluidnost krvi i mikrocirkulaciju. Time se povećava dotok kiseonika i hranljivih materija mozgu što je od posebne važnosti kod starijih osoba kod kojih je smanjen kapacite..
1.123,20 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 54 (4 strana)