AU NIŠ
Korpa

Štitna žlezda

Brend: ABELA PHARM
BiVits activa Selen je dijetetski proizvod koji obezbedjuje optimalnu dnevnu dozu selena. Jedna tableta BiVits Selena obezbedjuje 55 mikrograma organskog oblika L-selenometionina što predstavlja 100% nutritivne referente vrednosti za unos selena. Organski oblik selena obezbedjuje bolju apsorpciju i ..
1.281,60 RSD
Brend: INPHARM
ThyroSel je dijetetski suplement namenjen za potrebe ishrane osoba koje boluju od Hashimoto tireoiditisa i osoba sa narušenom normalnom funkcijom štitne žlezde. Sadrži selen koji doprinosi normalnoj funkciji štitne žlezde, cink i magnezijum. Selen zajedno sa cinkom doprinosi zaštiti ćelija od oksida..
1.367,47 RSD
Tiroid formula je dodatak ishranina bazi aminokiseline L – tirozina, vitamina E i mikroelemenata – selena i joda. Selen i jod učestvuju u proizvodnji tiroidnih hormona i doprinose normalnoj funkciji štitne žlezde. Selen i vitamin E doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Jod doprinosi održ..
914,40 RSD
Tiroxil 4.0 je dodatak ishrani koji sadrži mio-inozitol i selen i koristi se za uspostavljanje normalne funkcije štitne žlezde i usporavanje progresije bolesti kod subkliničkog hipotireoidizma i Hašimoto tireoiditisa...
1.656,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)