AU NIŠ
Korpa

Hrana za specijalne potrebe

Diben napitak / enteralna hrana je namenjena pacijentima sa izmenjenim metabolizmom glukoze. Ovaj visoko kaloričan napitak ima visok sadržaj proteina, visok sadržaj mononezasićenih masnih kiselina, sadrži biljna vlakna i ima izmenjen profil ugljenih hidrata...
403,20 RSD
Fresubin Fibre Drink, ukus čokolada je indikovan za dijetetski postupak lečenja pacijenata koji su neuhranjeni zbog nedostatka proteina i energije...
489,60 RSD
Fresubin Protein Energy Drink sa ukusom kapućina je indikovan za dijetetski postupak lečenja pacijenata koji su neuhranjeni zbog nedostatka proteina i energije. Prijatnog je ukusa, sa visokim sadržajem proteina (mleko), biljnih ulja (uljane repice, suncokretovog ulja), ugljenih hidrata, vitamina, mi..
489,60 RSD
Fresubin 2kcal sa ukusom vanile je indikovan za dijetetski postupak lečenja pacijenata koji su neuhranjeni zbog nedostatka proteina i energije. Prijatnog je ukusa, sa visokim sadržajem proteina (mleko), biljnih ulja (uljane repice, suncokretovog ulja), ugljenih hidrata, vitamina, minerla, trigliceri..
489,60 RSD
Fresubin protein energy cappuccino prijatnog je ukusa, sa visokim sadržajem proteina (mleko), biljnih ulja (uljane repice, suncokretovog ulja), ugljenih hidrata, vitamina, minerla, triglicerida...
489,60 RSD
Fresubin Protein Energy Drink sa ukusom čokolade je indikovan za dijetetski postupak lečenja pacijenata koji su neuhranjeni zbog nedostatka proteina i energije. Prijatnog je ukusa, sa visokim sadržajem proteina (mleko), biljnih ulja (uljane repice, suncokretovog ulja), ugljenih hidrata, vitamina, m..
432,00 RSD
Fresubin Protein Energy Drink sa ukusom vanile je indikovan za dijetetski postupak lečenja pacijenata koji su neuhranjeni zbog nedostatka proteina i energije. Prijatnog je ukusa, sa visokim sadržajem proteina (mleko), biljnih ulja (uljane repice, suncokretovog ulja), ugljenih hidrata, vitamina, min..
432,00 RSD
Brend: NUTRICIJA
Nutridrink čokolada 200ml je kompletna visokoenergetska tečna hrana bogata glutaminom (15 grama/litar), bez glutena i purina. Sadrži proteine, kazein visoke biološke vrijednosti, biljne masti, a od ugljenih hidrata prvenstveno maltodekstrin.Indikacije: Za prevenciju i liječenje malnutricije kod..
374,40 RSD
Brend: NUTRICIJA
Nutridrink jagoda 200ml je kompletna visokoenergetska tečna hrana bogata glutaminom (15 grama/litar), bez glutena i purina. Sadrži proteine, kazein visoke biološke vrijednosti, biljne masti, a od ugljenih hidrata prvenstveno maltodekstrin.Indikacije: Za prevenciju i liječenje malnutricije kod o..
338,40 RSD
Brend: NUTRICIJA
Nutridrink vanila 200ml je kompletna visokoenergetska tečna hrana bogata glutaminom (15 grama/litar), bez glutena i purina. Sadrži proteine, kazein visoke biološke vrijednosti, biljne masti, a od ugljenih hidrata prvenstveno maltodekstrin.Indikacije: Za prevenciju i liječenje malnutricije kod o..
374,40 RSD
Organic Superfoods + Immunity Up sa ukusom jabuke pruža dnevni unos 50 sastojaka superhrane dobijenih od organskog voća i povrća uz dodatak za imunitet koji sadrži 1 milijardu probiotika, vlakna, vitamin C, vitamin D, cink, mešavinu super gljiva reishi, kordiceps i ašvagandu. Pogodan je kao dodatak ..
5.773,68 RSD
Organic Superfoods + Immunity Up sa ukusom narandže pruža dnevni unos 50 sastojaka superhrane dobijenih od organskog voća i povrća uz dodatak za imunitet koji sadrži 1 milijardu probiotika, vlakna, vitamin C, vitamin D, cink, mešavinu super gljiva reishi, kordiceps i ašvaganda. Pogodan je dodatak še..
5.773,68 RSD
Organic Superfoods Probiotics prah ukus Berry, uključuje 50 vrsta superhrane organskog porekla u jednoj merici uz dodatak 1 milijarde klinički dokazanih probiotika i organskih vlakana bogatih antioksidansima...
5.388,77 RSD
Organic Superfoods Probiotics je organska podrška organizmu u borbi protiv toksina. 50 organskih sastojaka superhrane, i dodatak za imunitet koji sadrži VITAMIN C, VITAMIN D I CINK i čak 1 milijarda probiotika...
5.388,77 RSD
Brend: INPHARM
PolicistIN je hrana za posebne medicinske namene, namenjena za dijetetski tretman osoba sa sindromom policističnih jajnika (PCOS) I osoba sa insulinskom rezistencijom. ChirocistIN je dodatak ishrani koji se preporučuje za kombinovanu primenu sa Policistinom, u cilju pospešivanja dijetetskog tretma..
2.359,20 RSD
Rehidran je optimalna kombinacija glukoze i elektrolita za pripremu rastvora kojim se nadokanđuju minerali i voda izgubljena prolivom, povraćanjem ili opekotinama...
2.160,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 22 (2 strana)