AU NIŠ
Korpa

Trudnoca, Menopauza, PMS

Brend: ABELA PHARM
BiVits activa Actiofolic je dijetetski proizvod koji u jednoj tableti obezbeđuje 800 mcg 5-metiltetrahidrofolata, aktivnog oblika folne kiseline, koji obezbeđuje bolju raspoloživosti i iskoristljivost u organizmu...
2.577,60 RSD
Brend: OPTIMUS
Cytofem Control je dodatak ishrani prijatnog ukusa nara, koji se preporučuje svim osobama ženskog pola starijim od 12 godina koje imaju problem sa insulinskom rezistencijom IR, sindromom policističnih jajnika PCOS-om, infertilitetom, povećanom telesnom teženom. Takođe se preporučuje i zbog povećane ..
1.843,20 RSD
Brend: OKTAL PHARMA
DIANATAL OBSTETRIC GEL 6X5ML Dianatal porođajni gel je specijalno razvijen gel za olakšavanje vaginalnog porođaja i veću bezbednost, čineći porođaj boljim iskustvom. Dianatal je sterilni porođajni gel koji ima jedinstvena biofizička svojstva. Gel u porođajnom kanalu stvara mukoadhezivni film koji re..
0,00 RSD
Brend: BAYER
Elevit je dodatak ishrani sa omega-3 masnim kiselinama, vitaminima i mineralima koji su Vam potrebni pre začeća, u trudnoći i periodu dojenja...
2.174,40 RSD
Brend: ESENSA
Femevall je prirodni proizvod sa 5 aktivnih principa koji svojim sinergističkim delovanjem omogućavaju optimalan efekat kod prevazilaženja problema prelaznog doba žene i kao odlična podrška u regulisanju poremećene hormonske ravnoteže. Crvena detelina doprinosi olakšavanju simptoma hormonskih varija..
1.281,60 RSD
Brend: MERCK
Femibion 1 dizajniran za planiranje trudnoće i ranu trudnoću do 12 .nedelje, obezbeđuje dovoljno folata u formi folne kiseline i Metafolina. Metafolin je direktno dostupan oblik folata koji telo ne mora da prethodno pretvara. Adekvatan nivo folata kod majke smanjuje rizik za razvoj defekta neural..
2.016,00 RSD
Brend: MERCK
Femibion 2 je dizajniran za trudnoću od 13.-40 nedelje i period dojenja. Obezbedjuje adekvatan unos vitamina iz grupe B, joda, vitamin C i E i pažljivo odabrane sastojke: selen, magnezijum, gvožđe, cink, vitamin D i lutein koji je udružen sa DHA (omega 3-masnim kiselinama ) za normalan razvoj i rast..
2.520,00 RSD
Feminal kapsule pomažu kod tegoba u menopauzi kao što su talasi vrućine, znojenje, nesanica, razdražljvost glavobolja, gubitak libida, 30 kapsula..
1.215,49 RSD
Brend: HERBA SVET
Femisan A kapi najčešće se koriste za tretiranje cisti na jajnicima, mioma na materici, poremećaja menstrualnog ciklusa, bolnih mentruacija, endometrioza, PCOS (sindroma policističnih jajnika), fibrocističnih promena u dojkama, ženske neplodnosti- steriliteta, ranica na grliću materice, PMS-a...
1.296,00 RSD
Brend: HERBA SVET
FemiSan A plus zlatna maka kapsule doprinose održavanju normalnih fizioloških funkcija reproduktivnih organa kod žena, normalnoj plodnosti i reprodukciji, normalnoj sintezi DNK i proteina, a imaju i ulogu u procesu deobe ćelija. FemiSan A plus Maca kapsule su potpuno prirodni proizvod na biljnoj baz..
2.520,00 RSD
Brend: HERBA SVET
Femisan B je prirodna formulacija namenjena otklanjanju tegoba u menopauzi...
1.296,00 RSD
Brend: HERBA SVET
Femisan gold kapsule - pomoć u menopauzi na biljnoj bazi – su dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja u kapsulama sa ekstraktom konopljike, divljeg jama, cimicifuge, žen šena, hmelja i anđelike, namenjen ženama tokom perimenopauze i menopauze, koji doprinosi hormonskoj ravnoteži i ublažavanju simpto..
2.520,00 RSD
Brend: KD NIKOLIC
FemiTin je prirodan proizvod koji sadrži ekstrakte lekovitog bilja rusomače, virka, petrovca, ruse, očajnice i ivanjskog cveća. Poseduje protivupalno i antibakterijsko dejstvo, namenjen je za zaštitu i održavanje normalnog, fiziološkog funkcionisanja organizma žena. Pomaže kod: predmenstrualnog sind..
576,00 RSD
Brend: HEMOFARM
Ferona sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, magnezijum i vitamin B6 koji zajedno imaju pozitivan efekat na tok i ishod trudnoće...
1.584,00 RSD
Brend: DACOM PHARMA
Ferticure mel je dodatak ishrani na bazi D-HIRO-INOZITOLA, vitamina E i MELATONINA. Ferticure mel predstavlja inovativni vid terapije za regulaciju insulinske rezistencije,regulaciju nivoa šećera i insulina u krvi kao i PCOS...
1.728,29 RSD
Brend: DACOM PHARMA
Ferticure je dodatak ishrani namenjen ženama sa postavljenom dijagnozom policističnog ovarijalnog sindroma, tinejdžerima (akne,maljavost,neredovne menstruacije),osobama sa insulinskom rezistencijom, ženama koje planiraju trudnoću (neredovne ovulacije,loš kvalitet jajnih ćelija), osobama koje otežano..
3.686,69 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 47 (3 strana)